logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

DekaMarkt Amsterdam

Online boodschappen bestellen bij DekaMarkt Amsterdam

Check hier alle benodigde informatie over de DekaMarkt in Amsterdam! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Laat nu je boodschappen bezorgen door DekaMarkt. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van DekaMarkt in Amsterdam. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de DekaMarkt filialen in Amsterdam. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Het einde van zeulen met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de verschillende DekaMarkt filialen in Amsterdam in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten. Altijd de actuele informatie via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Amsterdam

Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst DekaMarkt Amsterdam

Is de DekaMarkt Amsterdam niet meer geopend? Of geen zin in een massale supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van DekaMarkt. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de reguliere supermarkt. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Amsterdam hebben al een eigen bezorgservice. Bestel direct online!

[yuzo_related]

DekaMarkt Amsterdam aanbiedingen

De supermarkt van DekaMarkt in Amsterdam heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse DekaMarkt aanbiedingen graag op internet? Op de popualire site van DekaMarkt kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Producten zoals Drop, grigio en uiteraard ook usb-stick zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij DekaMarkt Amsterdam. Klik nu op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Amsterdam

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van DekaMarkt Amsterdam? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Amsterdam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van DekaMarkt ook via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van DekaMarkt en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Stofzuigerzakken en ook Varkensgehakt van huismerken en a-merken als Mani of De Halm. Klik op de knop hieronder om de folder van deze week van DekaMarkt Amsterdam meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Amsterdam

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van DekaMarkt. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meeste DekaMarkt winkels in Amsterdam is open vanaf plusminus 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van DekaMarkt zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van DekaMarkt Amsterdam. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van DekaMarkt. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van DekaMarkt. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Slotermeerlaan 67, 1064HA in Amsterdam.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over DekaMarkt Amsterdam

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door DekaMarkt? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoekje aan de super kost al gauw 24 minuten. 66% van de consumenten woonachtig in Amsterdam is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (terugkerende) bezoekers van DekaMarkt bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,6 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 16 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgservice van DekaMarkt is dat je niet langer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals Een, Botergoud of oploskoffie hebben al gauw een gewicht van 20 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij DekaMarkt! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 373 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,5 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij DekaMarkt Amsterdam. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Nettorama of de Aldi bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Enkco en Conimex. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 25 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de DekaMarkt. Is het onverhoopt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de DekaMarkt Amsterdam. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 2 halen 1 betalen. De supermarkt DekaMarkt in Amsterdam heeft voor jou de beste actie’s. Folders van DekaMarkt Amsterdam zijn via internet te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de DekaMarkt, gevestigd aan de Slotermeerlaan 67 weg met de postcode (1064HA) te Amsterdam. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over DekaMarkt Amsterdam

De DekaMarkt in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 295 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de DekaMarkt Amsterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!