logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

DekaMarkt Velserbroek

Online boodschappen doen bij DekaMarkt Velserbroek

Hier lees je alles wat je moeten weten over de DekaMarkt in Velserbroek! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van DekaMarkt. Op deze website lees je handige info over de winkels van DekaMarkt in Velserbroek. Hier lees je onder meer over aanbiedingen van de week, info over koopzondagen/openingstijden, en de huidige adresgegevens van de DekaMarkt supermarkten in Velserbroek. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast worden de DekaMarkt winkels in Velserbroek in een kaartje gepresenteerd. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Velserbroek

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst DekaMarkt Velserbroek

Is de DekaMarkt Velserbroek op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken DekaMarkt. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Opvallend: een groeiend aantal supers in Velserbroek doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

DekaMarkt Velserbroek aanbiedingen

De vestiging van DekaMarkt in Velserbroek biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of gewoon in de ouderwetse folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of verken jij de laatste DekaMarkt aanbiedingen het liefst online? Op de webstek van DekaMarkt kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten als pinda, htt en juist ook keuken zijn relatief vaak in de aanbieding bij DekaMarkt Velserbroek. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Velserbroek

Zoek jij de folder van DekaMarkt Velserbroek? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Velserbroek. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet in jouw brievenbus beland is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van DekaMarkt eenvoudig online bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van DekaMarkt, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Toiletverfrisser en ook Crme fra”che van grote merken als Van Dobben en Sanday’s. Selecteer de onderstaande button om de welbekende folder van DekaMarkt Velserbroek direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Velserbroek

Ontdek meteen de juiste openingstijden van DekaMarkt. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meeste DekaMarkt filialen in Velserbroek kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van DekaMarkt gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van DekaMarkt Velserbroek. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van DekaMarkt. Klik op de onderstaande knop voor meer details en informatie over de openingstijden van DekaMarkt. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Galle Promenade 45, 1991PP in Velserbroek.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over DekaMarkt Velserbroek

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door DekaMarkt? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 33 minuten. 71% van inwoners in en nabij Velserbroek is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. Consumenten die regelmatig langskomen bij DekaMarkt bezoeken de supermarkt gemiddeld 2 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen is al gepiept in 11 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de scooter richting de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt is dat je niet langer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld zuivel, mentos of jonge jenever wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 26 kilogram.

Online boodschappen doen bij DekaMarkt! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 384 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij DekaMarkt Velserbroek. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Troefmarkt plus de Lidl laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Tai Ming of Iglo. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 32 euro per week op je boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij DekaMarkt. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van DekaMarkt Velserbroek. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 2 halen 1 betalen. De supermarkt DekaMarkt in Velserbroek vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van DekaMarkt Velserbroek krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de DekaMarkt, gevestigd aan de Galle Promenade 45 straat met de postcode (1991PP) te Velserbroek. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Ervaringen met DekaMarkt Velserbroek

De DekaMarkt in Velserbroek wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 178 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de DekaMarkt Velserbroek.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!