logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Ter Aar

Online boodschappen doen bij Spar Ter Aar

Hier lees je alle details over de Spar in Ter Aar! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Spar. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Spar in Ter Aar. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar filialen in Ter Aar. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus zeg maar dag tegen slepen met tassen bomvol boodschappen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast zie je de Spar filialen in Ter Aar overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Ter Aar

Super gesloten, of geen tijd?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Ter Aar

Is jouw favoriete Spar Ter Aar niet open? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Spar. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Ter Aar hebben al een eigen bezorgservice. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Ter Aar aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Ter Aar biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check je de Spar aanbiedingen het liefst online? Op de webshop van Spar bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Producten zoals drummets, braadlappen en/of Asperge zijn relatief vaak in de aanbieding bij Spar Ter Aar. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Ter Aar

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Spar Ter Aar? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Ter Aar. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of wat ook kan: dat de folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Spar eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Spar en klik op het kopje “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Ribkarbonade of Snoep van grote merken als It’s Amazing en Page. Klik op de knop hieronder om de welbekende folder van Spar Ter Aar direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Ter Aar

Altijd handig: De actuele openingstijden van Spar. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste gedeelte van de Spar winkels in Ter Aar gaat open om 8 uur ‘s morgens. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De relatief kleine vestigingen van Spar sluiten de deuren vaak al rond 6. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Spar Ter Aar. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van Spar. Selecteer de button onder de tabel en controleer de huidige openingstijden van Spar. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de De Strooplikker 19, 2461CW in Ter Aar.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Spar Ter Aar

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Spar? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 24 minuten. 64% van de supermarkt-bezoekers in Ter Aar is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De vaste klanten van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,5 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen is al gepiept in 9 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de metro naar de super te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Spar is: niet meer tillen en trekken met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol producten als ben, Chardonnay en vanzelfsprekend Eien wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 19 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Spar! Het is steeds populairder. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 405 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,1 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Spar Ter Aar. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Vomar en bovendien de Deen laten jou ook al bestellen via een online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Hahne of Al’fez. Door slim te kopen bespaar je al gauw 32 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Spar Ter Aar. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 30% korting op een product. De supermarkt Spar in Ter Aar regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Spar Ter Aar zijn via internet te bekijken.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Spar, gelegen aan de De Strooplikker 19 weg met de postcode (2461CW) te Ter Aar. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Review van Spar Ter Aar

De Spar in Ter Aar wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 124 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Spar Ter Aar.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!