COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Schiermonnikoog

Online boodschappen bestellen bij Spar Schiermonnikoog

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Spar in Schiermonnikoog! Op zoek naar specifieke openingstijden of actuele aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de winkels van Spar in Schiermonnikoog. Hier lees je onder meer over aanbiedingen van de week, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar vestigingen in Schiermonnikoog. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dus zeg maar dag tegen afzien met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Spar supermarkten in Schiermonnikoog overzichtelijk weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Schiermonnikoog

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Schiermonnikoog

Is jouw favoriete Spar Schiermonnikoog al gesloten? Of zit je even niet te wachten op een drukke, soms overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen door de koerier van Spar. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de stenen supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Relatief veel van de supermarkten in Schiermonnikoog bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Spar Schiermonnikoog aanbiedingen

De winkel van Spar in Schiermonnikoog heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of check je de Spar aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de popualire site van Spar zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen als zuivel, rundercarree en vanzelfsprekend koekjes zijn graag geziene aanbiedingen bij Spar Schiermonnikoog. Klik op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Schiermonnikoog

Zoek jij de meest recente folder van Spar Schiermonnikoog? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Schiermonnikoog. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder onbedoeld bij het afval komt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Spar makkelijk & snel online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Spar, hier tref je doorgaans de folder van deze week. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Zuivel en/of Rookvlees van huismerken en a-merken als Heineken of Weight Watchers. Klik op de button hieronder om de welbekende folder van Spar Schiermonnikoog direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Schiermonnikoog

Bekijk hier de actuele openingstijden van Spar. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De doorsnee Spar vestigingen in Schiermonnikoog is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Spar gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Spar Schiermonnikoog. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Spar. Of klik op de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Spar. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Middenstreek 2, 9166LN in Schiermonnikoog.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Spar Schiermonnikoog

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Spar? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen kost al snel 29 minuten. 49% van inwoners in en nabij Schiermonnikoog vindt boodschappen doen (te) lang duren. De klanten die regelmatig komen bij Spar bezoeken het filiaal zo’n 2,1 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 14 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Ook hoef je niet langer met bijv. de fiets naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Spar is dat je niet langer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals bijvoorbeeld perziken, belminuten maar juist ook liga kunnen al gauw meer wegen dan 22 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Spar! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 416 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,6 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Spar Schiermonnikoog. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Spar plus de Coop hebben ook een webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Whey Premium of Le Pain des Fleurs. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 39 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Spar. Is het onverhoopt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Spar Schiermonnikoog. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 4 halen 2 betalen. De supermarkt Spar in Schiermonnikoog heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Spar Schiermonnikoog krijg je regelmatig in de brievenbus.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Spar, gevestigd aan de Middenstreek 2 straat (9166LN) te Schiermonnikoog. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Spar Schiermonnikoog

De Spar in Schiermonnikoog wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 230 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Spar Schiermonnikoog.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!