COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Spar Schiedam

Online boodschappen doen bij Spar Schiedam

Handig! Alle informatie over de Spar in Schiedam! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Laat nu je boodschappen bezorgen door Spar. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de vestigingen van Spar in Schiedam. Hier bekijk je onder andere informatie over aanbiedingen van de week, de wisselende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Spar supermarkten in Schiedam. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet langer ploeteren met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de linkerkant zie je de Spar winkels in Schiedam in een handig kaartje weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Schiedam

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Schiedam

Is de Spar Schiedam niet open? Of even geen tijd over voor een drukbezochte supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Spar. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Schiedam doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Spar Schiedam aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Schiedam staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden en ook in de folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de site van Spar zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals Heineken pils, Karnemelk en vanzelfsprekend Cd vind je vaak in de aanbieding bij Spar Schiedam. Klik op de link hieronder voor alle actuele aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Schiedam

Geïnteresseerd in de laatste folder van Spar Schiedam? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Schiedam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Spar tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar en klik op het kopje “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Hamlap of Macaroni van bekende merken als Kellogg’s of Optimel. Klik direct op de onderstaande button om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Spar Schiedam direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Schiedam

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Spar. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Spar vestigingen in Schiedam is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De “kleine” supers van Spar zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Spar Schiedam. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Controleer de huidige openingstijden op de website van Spar. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Spar. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Stationsplein 4, 3112HJ te Schiedam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Spar Schiedam

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Spar? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Allereerst is het tijdbesparend! De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al gauw 39 minuten. 63% van de bevolking van Schiedam vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Spar bezoeken het filiaal zo’n 2,8 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 15 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en profiteer van extra vrije tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de auto naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Spar is: niet langer sjorren met zware boodschappentassen. Boodschappentassen vol met items zoals Kabeljauw, color reus en uiteraard ook prince hebben al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Spar! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 410 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,6 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Spar Schiedam. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Spar en/of Dirk laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Becel en Ombar. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 14 euro per week op je boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Spar. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Spar Schiedam. In deze flyers vind je actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 50% korting op een product. De supermarkt Spar in Schiedam heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Spar Schiedam vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Spar aan de Stationsplein 4 straat (3112HJ) in Schiedam. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Spar Schiedam

De Spar in Schiedam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 202 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Spar Schiedam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!