COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Ooij

Online bestellen bij Spar Ooij

Hier lees je alle details over de Spar in Ooij! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de supermarkten van Spar in Ooij. Je vindt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar filialen in Ooij. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen zwoegen met tassen bomvol boodschappen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant bekijk je de Spar vestigingen in Ooij weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supers. Op deze manier heb je altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Ooij

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Spar Ooij

Is de winkel Spar Ooij al gesloten? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Spar. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de traditionele supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Ooij hebben al een eigen bezorgservice. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Spar Ooij aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Ooij biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de vertrouwde weekfolder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Spar aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Spar zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals ham, varkenshaas en natuurlijk producten uit de categorie stick zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Spar Ooij. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Ooij

Op zoek naar de laatste folder van Spar Ooij? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Ooij. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt niet aangekomen is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Spar tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Gebraden gehakt en ook Nasi van bekende merken als Capri-Sun en Ladessa. Klik op de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Spar Ooij meteen te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Ooij

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Spar winkels in Ooij is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. De sluitingstijden wisselen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Spar gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Ooij. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Spar. Klik op de link onder de openingstijden voor meer details en informatie over de openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Reiner van Ooiplein 23, 6576BT in Ooij.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Spar Ooij

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Spar? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost al gauw 32 minuten. 59% van de consumenten woonachtig in Ooij vindt boodschappen doen (te) lang duren. Consumenten die regelmatig langskomen bij Spar bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,8 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen is tegenwoordig te doen in 10 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt af te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Spar is: niet langer trekken en slepen met kratten en tassen. De winkelwagen vol met artikelen als zoetzuur, prosecco maar ook viennetta wegen gemiddeld al gauw 17 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Spar! Het is steeds populairder. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 369 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û4 miljoen euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Ooij. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Aldi en zelfs de Poiesz Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Liga en Cadbury. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 40 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Spar. Te duur? Of niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Spar Ooij. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 3+1 gratis. De supermarkt Spar in Ooij heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Spar Ooij zijn interessant om te bekijken.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Spar, gelegen aan de Reiner van Ooiplein 23 straat (6576BT) in Ooij. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Jouw mening over Spar Ooij

De Spar in Ooij wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 293 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Spar Ooij.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!