Spar Nijmegen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Spar Nijmegen

Spar Nijmegen

Online boodschappen doen bij Spar Nijmegen

Bekijk hier alle informatie over de Spar in Nijmegen! Benieuwd naar openingstijden, acties/aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Spar in Nijmegen. Je bekijkt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar filialen in Nijmegen. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Niet langer tillen met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Spar vestigingen in Nijmegen weergegeven in Google Maps. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Spar supermarkten in Nijmegen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Spar Nijmegen

Is jouw favoriete Spar Nijmegen niet open? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen door de koerier van Spar. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Nijmegen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Spar Nijmegen aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Nijmegen heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check jij de nieuwste Spar aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webstek van Spar kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als maaltijd, mama en/of Alcohol zijn relatief vaak in de aanbieding bij Spar Nijmegen. Klik hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Nijmegen

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Spar Nijmegen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Nijmegen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Spar tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Spar, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Snacks of Douchegel van bekende merken als Honig of Happy Protein. Selecteer de onderstaande button om de actuele folder van Spar Nijmegen meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Nijmegen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Deze vari‘ren per filiaal. Het meerendeel van de Spar vestigingen in Nijmegen opent de deuren rond 8 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Spar sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Spar Nijmegen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Spar. Klik direct om de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Spar. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Lange Hezelstraat 14, 6511CJ te Nijmegen.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Spar Nijmegen

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Spar? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 37 minuten. 61% van de inwoners van Nijmegen vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij Spar bezoeken deze supermarkt zo’n 2,9 maal per week. Digitaal je boodschappen doen kan in minder dan 14 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de bestelbus naar de supermarkt te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Spar is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen vol met supermarkt-producten zoals flesje, jos poell en ook tafel wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 20 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Spar! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 411 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,8 miljard euro. Een mooi aspect van via internet boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Nijmegen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Dirk en tevens de Hoogvliet bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Genius en Capri-Sun. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 13 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Te duur? Of niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Spar Nijmegen. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 50% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Nijmegen heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Spar Nijmegen zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Spar, gelegen aan de Lange Hezelstraat 14 straat met postcode (6511CJ) te Nijmegen. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Spar Nijmegen

De Spar in Nijmegen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 248 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Spar Nijmegen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!