Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Leiden

Online boodschappen doen bij Spar Leiden

Lees hier alles over de Spar in Leiden! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Spar. Op deze website lees je handige info over de filialen van Spar in Leiden. Je vindt hier onder andere aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en details over de locatie van de Spar vestigingen in Leiden. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet meer ploeteren met tassen bomvol boodschappen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Hiernaast worden de Spar filialen in Leiden weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Hieronder vind je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Leiden

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Leiden

Is de winkel Spar Leiden al dicht? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Spar. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de fysieke winkels. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Leiden hebben al een eigen bezorgservice. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Leiden aanbiedingen

De vestiging van Spar in Leiden zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of check jij de nieuwste Spar aanbiedingen liever online? Op de veelgeprezen website van Spar kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items zoals cake, Mandarijn en vanzelfsprekend wereldgerecht zijn graag geziene aanbiedingen bij Spar Leiden. Klik op de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Leiden

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Spar Leiden? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Leiden. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de week-folder van de supermarkt een keer niet bezorgd is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Spar makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Ontbijtspek of Ribkarbonade van huismerken en a-merken als Innocent of MAMA. Klik op de button hieronder om de laatste folder van Spar Leiden direct in te zien.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Leiden

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meerderheid van de Spar supers in Leiden is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Spar zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Spar Leiden. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Spar. Klik op de link onder de openingstijden voor meer informatie over de openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Herenstraat 47, 2313AE in Leiden.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Spar Leiden

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Spar? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 24 minuten. 50% van inwoners in en nabij Leiden vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De vaste klanten van Spar bezoeken het filiaal zo’n 1,8 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 7 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Ook hoef je niet langer met bijv. de brommer naar de supermarkt af te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Spar is dat je niet langer hoeft te tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol producten als Yoghurt, fano en/of tomaten wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 28 kilogram.

Online boodschappen doen bij Spar! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 438 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,7 miljard euro. Een relevant voordeel van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Spar Leiden. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Vomar en wellicht de Nettorama laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Harlekijntjes en Ladessa. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 12 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Te duur? Of niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Spar Leiden. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 45% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Leiden wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Spar Leiden krijg je regelmatig in de brievenbus.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Spar aan de Herenstraat 47 straat (2313AE) in Leiden. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeling van Spar Leiden

De Spar in Leiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 81 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Spar Leiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!