PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Heelsum

Online boodschappen bestellen bij Spar Heelsum

Hier lees je alle details over de Spar in Heelsum! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Alle informatie lees je hier! Laat nu je boodschappen bezorgen door Spar. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Spar in Heelsum. Je treft hier onder meer weekaanbiedingen, de uiteenlopende openingstijden, en de contactgegevens van de Spar supermarkten in Heelsum. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen zwoegen met volgepakte tassen en kratten. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Spar winkels in Heelsum weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
deen-logo Gratis bezorging
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Heelsum

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Heelsum

Is de winkel Spar Heelsum op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een massale supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alle artikelen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Spar. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de stenen supermarkt. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Heelsum bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Spar Heelsum aanbiedingen

De vestiging van Spar in Heelsum biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of bestudeer je de Spar aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Spar vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Artikelen als de, AJAX en vanzelfsprekend slimpie zijn graag geziene aanbiedingen bij Spar Heelsum. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Heelsum

Op zoek naar de actuele folder van Spar Heelsum? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Heelsum. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder met daarin de aanbiedingen gewoon eenmalig niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Spar ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Kroepoek en/of Lang-houdbare producten van huismerken en a-merken als Zaanlander of Coca-Cola. Klik op de button hieronder om de folder van deze week van Spar Heelsum direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Heelsum

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Spar. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meeste Spar filialen in Heelsum kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Spar sluiten de deuren vaak al rond 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Spar Heelsum. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Spar. Selecteer de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Spar. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Utrechtseweg 45, 6866CJ in Heelsum.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Spar Heelsum

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Spar? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen duurt gemiddeld 31 minuten. 70% van de bevolking van Heelsum gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De klanten die regelmatig komen bij Spar bezoeken de super gemiddeld 2,6 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen doe je soms in minder dan 14 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de fiets naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Spar komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en slepen met tassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals bijvoorbeeld gedistilleerd, jack en juist ook Mager rundergehakt hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 11 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Spar! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 435 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û2,7 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Heelsum. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Aldi en bovendien de Attent bieden ook een speciale online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Olvarit en De Lekkerste. Door slim te kopen bespaar je al gauw 30 euro per week op je boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Spar. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Spar Heelsum. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 2 halen 1 betalen. De supermarkt Spar in Heelsum heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Spar Heelsum kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Spar, gevestigd aan de Utrechtseweg 45 straat met de postcode (6866CJ) te Heelsum. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Ervaringen met Spar Heelsum

De Spar in Heelsum wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 276 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Spar Heelsum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!