logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Spar Harfsen

Online bestellen bij Spar Harfsen

Hier lees je alle details over de Spar in Harfsen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Spar in Harfsen. Je leest hier bijvoorbeeld over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, details over openingstijden, en adressen van de verschillende Spar filialen in Harfsen. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer tillen met bomvolle boodschappentassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Linksboven zie je een deel van de Spar vestigingen in Harfsen op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Harfsen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Spar Harfsen

Is de Spar Harfsen op dit moment gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Spar. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Harfsen hebben al een eigen bezorgservice. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Harfsen aanbiedingen

De winkel van Spar in Harfsen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar ook in de bekende weekfolder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen liever online? Op de veelgeprezen website van Spar kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als servetten, tomaten en natuurlijk viennetta ijs zijn vaak in de aanbieding bij Spar Harfsen. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Harfsen

Zoek jij de meest recente folder van Spar Harfsen? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Harfsen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder perongeluk wordt weggegooid. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Spar ook online op je gemak bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Spar en klik op het kopje “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Batterijen maar ook Gekookte worst van grote merken als Jonker Fris en Tartex. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Spar Harfsen direct in te zien.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Harfsen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Spar filialen in Harfsen opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De lokale/kleinere supers van Spar sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Harfsen. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Spar. Klik direct om de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Lochemseweg 130, 7217RK te Harfsen.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Spar Harfsen

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Spar? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt kost je al gauw ruim 35 minuten. 53% van de bewoners van Harfsen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. Consumenten die regelmatig langskomen bij Spar bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,9 keer per week. Digitaal je boodschappen doen doe je soms in minder dan 16 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de tram naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Spar komt neer op het volgende: niet langer sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol supermarkt-producten zoals Bumblies, spaarlamp en vanzelfsprekend oploskoffie hebben zo een gewicht van ruim 14 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Spar! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 415 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,8 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Spar Harfsen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Agrimarkt en tevens de Pryma laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als O2 Life en Bayman. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 11 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Spar Harfsen. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 4+1 gratis. De supermarkt Spar in Harfsen krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Spar Harfsen kun je ophalen in de winkel. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Spar, gelegen aan de Lochemseweg 130 weg met de postcode (7217RK) in Harfsen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Jouw mening over Spar Harfsen

De Spar in Harfsen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 134 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Spar Harfsen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!