Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Dongen

Online boodschappen bestellen bij Spar Dongen

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Spar in Dongen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het kan allemaal! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Spar. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Spar in Dongen. Hier lees je onder meer over aanbiedingen die je niet mag missen, info over koopzondagen/openingstijden, en de locaties van de Spar winkels in Dongen. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Oftewel: niet meer tillen met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Hiernaast zie je de Spar supermarkten in Dongen weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supers. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Dongen

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Dongen

Is de Spar Dongen op dit moment gesloten? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Spar. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de fysieke winkels. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Meer en meer supers in Dongen doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Dongen aanbiedingen

De winkel van Spar in Dongen staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Spar aanbiedingen liever online? Op de veelgeprezen website van Spar bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Producten als schnitzel, jan en natuurlijk producten uit de categorie garnalen vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Spar Dongen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle actuele aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Dongen

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Spar Dongen? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Dongen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht een keer niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Spar ook online op je gemak bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar en klik op het kopje “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Zakdoekjes en/of Sausje van huismerken en a-merken als La Villa of Mamma Lucia. Klik op de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Spar Dongen meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Dongen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De doorsnee Spar winkels in Dongen opent de deuren rond 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De filialen op wat minder grote locaties Spar gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Spar Dongen. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Spar. Klik op de link onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Europaplein 45, 5101VW te Dongen.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Spar Dongen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Spar? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt minimaal al gauw 21 minuten. 69% van de inwoners van Dongen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De vaste klanten van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,7 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop kan al binnen 14 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de fiets naar de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Spar is dat je niet meer hoef te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en kratten bomvol artikelen als gijs, picea en boodschappen uit de categorie wafel hebben al gauw een gewicht van 11 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Spar! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 415 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,2 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Dongen. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Poiesz Supermarkten en de Attent laten je ook online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Valess of Zero Pasta. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 34 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Spar Dongen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 30% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Dongen regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Spar Dongen liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Spar, gevestigd aan de Europaplein 45 straat met postcode (5101VW) te Dongen. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Spar Dongen

De Spar in Dongen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 111 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Spar Dongen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!