logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Ballum

Online boodschappen bestellen bij Spar Ballum

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Spar in Ballum! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, acties/aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Spar. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Spar in Ballum. Hier lees je onder meer over actuele aanbiedingen, de uiteenlopende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar winkels in Ballum. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer lopen met zware en onhandige tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Spar winkels in Ballum weergegeven in Google Maps. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkten die er zijn. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Ballum

Geen zin een super te bezoeken?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Ballum

Is jouw favoriete Spar Ballum niet meer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Spar. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Meer en meer supers in Ballum doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Spar Ballum aanbiedingen

Het filiaal van Spar in Ballum heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken en ook in de folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of raadpleeg je de Spar aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Spar kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen als groente, tafel of vruchtenijsjes zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Spar Ballum. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen van deze week.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Ballum

Zoek jij de meest recente folder van Spar Ballum? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Ballum. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Spar op je gemak via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Spar en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Ontbijtspek en/of KaassoufflŽs van bekende merken als Oma’s Cake of Peka. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Spar Ballum online te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Ballum

Check hier de actuele openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Spar vestigingen in Ballum is al geopend vanaf een uur of 8. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Spar sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Spar Ballum. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Spar. Klik op de link onder de openingstijden voor handige informatie en data over openingstijden van Spar. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Strandweg 2, 9162EV in Ballum.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Spar Ballum

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Spar? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt minimaal al gauw 30 minuten. 55% van de bewoners van Ballum is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Spar bezoeken de winkel ongeveer 2,5 keer per week. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 11 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de bestelbus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgservice van Spar is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren met zware boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol supermarkt-producten zoals Chicken, yomild en uiteraard ook drinkyoghurt hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 15 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Spar! Het is steeds populairder. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 349 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Spar Ballum. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als DekaMarkt of de Pakgro hebben ook een webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als De Bron en Zandvliet. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 21 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Spar Ballum. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 3 halen 2 betalen. De supermarkt Spar in Ballum krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Spar Ballum zijn interessant om te bekijken.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Spar, gevestigd aan de Strandweg 2 straat (9162EV) te Ballum. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Jouw mening over Spar Ballum

De Spar in Ballum wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 107 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Spar Ballum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!