COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Poiesz Kollum

Online bestellen bij Poiesz Kollum

Hier lees je alle details over de Poiesz in Kollum! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Poiesz. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Poiesz in Kollum. Hier bekijk je onder andere informatie over huidige folders, openingstijden per winkel, en de locaties van de Poiesz supermarkten in Kollum. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet langer tillen met loodzware boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Poiesz filialen in Kollum op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Poiesz supermarkten in Kollum

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Poiesz Kollum

Is de Poiesz Kollum gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de boodschappen (waar mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Poiesz. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de traditionele supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Kollum doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Poiesz Kollum aanbiedingen

Het filiaal van Poiesz in Kollum heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Poiesz aanbiedingen graag via internet? Op de welbekende website van Poiesz zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals snack, Finish en Soesjes vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Poiesz Kollum. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Poiesz Aanbiedingen

Folder Poiesz Kollum

Op zoek naar de actuele folder van Poiesz Kollum? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Kollum. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Poiesz makkelijk & snel online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Poiesz en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Zuivel of Schouderkarbonade van huismerken en a-merken als Wagner en GIJS. Selecteer de onderstaande link om de welbekende folder van Poiesz Kollum direct in te zien.

Bekijk Poiesz Folders

Openingstijden Poiesz Kollum

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Poiesz. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste gedeelte van de Poiesz winkels in Kollum is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. De sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Poiesz zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Poiesz Kollum. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Poiesz. Klik op de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Poiesz. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Mr Andreaestraat 12, 9291MA in Kollum.

Maandag09:00 - 20:30
Dinsdag09:00 - 20:30
Woensdag09:00 - 20:30
Donderdag09:00 - 20:30
Vrijdag09:00 - 20:30
Zaterdag09:00 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Poiesz Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Poiesz Kollum

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Poiesz? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst is het tijdbesparend! Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 30 minuten. 67% van de supermarkt-bezoekers in Kollum is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. Consumenten die regelmatig langskomen bij Poiesz bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,4 maal per week. Boodschappen via internet doen is al gepiept in 15 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en reken uit je tijdwinst! Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de trein naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Poiesz is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjouwen en slepen met tassen. Tassen en kratten bomvol producten als Kabeljauw, pennen en natuurlijk producten uit de categorie slijterij hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 20 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Poiesz! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 403 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û3,5 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Poiesz Kollum. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Dirk en/of Albert Heijn laten je ook online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als John Altman of Zapi. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 15 euro per week aan boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Poiesz. Is het onverhoopt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Poiesz Kollum. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. In het verleden kon je profiteren van o.a. 25% korting op een artikel. De supermarkt Poiesz in Kollum wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Poiesz Kollum kun je ophalen in de winkel. Deze deals zijn direct te kopen bij de Poiesz aan de Mr Andreaestraat 12 weg met postcode (9291MA) te Kollum. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeel Poiesz Kollum

De Poiesz in Kollum wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 172 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Help ons een handje met jouw eigen mening over Poiesz Kollum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!