Poiesz Dokkum | Boodschappen bestellen en bezorgen

Poiesz Dokkum

Poiesz Dokkum

Online bestellen bij Poiesz Dokkum

Vind hier alle info over de Poiesz in Dokkum! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Poiesz. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Poiesz in Dokkum. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, info over openingstijden, en adresgegevens van de Poiesz winkels in Dokkum. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant bekijk je de Poiesz winkels in Dokkum op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Poiesz supermarkten in Dokkum

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Poiesz Dokkum

Is de Poiesz Dokkum niet meer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen tot in de keuken Poiesz. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Dokkum hebben een eigen bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Poiesz Dokkum aanbiedingen

De winkel van Poiesz in Dokkum heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Poiesz aanbiedingen graag via internet? Op de veelgeprezen website van Poiesz bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Boodschappen zoals tonijn in blik, mango en/of Champagne zijn graag geziene aanbiedingen bij Poiesz Dokkum. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen.

Bekijk Poiesz Aanbiedingen

Folder Poiesz Dokkum

Geïnteresseerd in de laatste folder van Poiesz Dokkum? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Dokkum. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder onbedoeld bij het afval komt. Gelukkig kun je de folder van Poiesz eenvoudig online bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Poiesz en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Stofzuigerzakken of Ontbijtspek van bekende merken als Jillz en Optimel. Klik op de button hieronder om de gewenste folder van Poiesz Dokkum direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Poiesz Folders

Openingstijden Poiesz Dokkum

Altijd handig: De actuele openingstijden van Poiesz. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De gemiddelde Poiesz supers in Dokkum is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Poiesz gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Poiesz Dokkum. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Poiesz. Klik direct om de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Poiesz. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de De Houtduif 1, 9101GP te Dokkum.

Maandag09:00 - 20:30
Dinsdag09:00 - 20:30
Woensdag09:00 - 20:30
Donderdag09:00 - 20:30
Vrijdag09:00 - 20:30
Zaterdag09:00 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Poiesz Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Poiesz Dokkum

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Poiesz? Het levert je veel voordelen op. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen in de supermarkt duurt minimaal al gauw 28 minuten. 50% van de supermarkt-bezoekers in Dokkum zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De (meer loyale) klanten van Poiesz bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,8 maal per week. Online boodschappen kopen kan al binnen 6 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de bus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Poiesz is: niet meer tillen en trekken met kratten en tassen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals zuivel, zoute en uiteraard ook Limonade wegen, schrik niet, al snel 22 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Poiesz! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 341 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û4 miljoen euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Poiesz Dokkum. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Pryma en zelfs de Hoogvliet hebben ook een webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als La Cuisine Culinaire en SchŠr. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 18 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Poiesz. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Poiesz Dokkum. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 3 halen 2 betalen. De supermarkt Poiesz in Dokkum heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Poiesz Dokkum krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Poiesz, gevestigd aan de De Houtduif 1 weg (9101GP) in Dokkum. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeel Poiesz Dokkum

De Poiesz in Dokkum wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 213 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Poiesz Dokkum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!