logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Plus Utrecht

Online boodschappen bestellen bij Plus Utrecht

Lees hier alles over de Plus in Utrecht! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de supermarkten van Plus in Utrecht. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Plus filialen in Utrecht. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet langer tillen met zware kratten en tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Plus vestigingen in Utrecht overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkten. Op die manier heb je in een keer alle juiste data beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Utrecht

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Plus Utrecht

Is jouw favoriete Plus Utrecht al gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een massale supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Plus. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Utrecht leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Utrecht aanbiedingen

De winkel van Plus in Utrecht biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of gewoon in de ouderwetse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check je de Plus aanbiedingen graag via internet? Op de website van Plus vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items als allesreiniger, ambi pur maar juist ook afbakbroodjes zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Plus Utrecht. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Utrecht

Zoek jij de folder van Plus Utrecht? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Utrecht. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig kun je de folder van Plus makkelijk & snel online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Plus, hier tref je doorgaans de folder van deze week. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Runderbiefbaklap of Tandenstokers van huismerken en a-merken als Danerolles en Tartex. Klik op de knop hieronder om de actuele folder van Plus Utrecht direct in te zien.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Utrecht

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Plus. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meerderheid van de Plus supers in Utrecht is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Plus zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Plus Utrecht. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Plus. Klik op de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Plantage 15, 3551DE in Utrecht.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Plus Utrecht

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Plus? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een tripje naar de supermarkt duurt gemiddeld 25 minuten. 51% van de consumenten in Utrecht zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Plus bezoeken de super gemiddeld 2 maal per week. Digitaal je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 16 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en gun jezelf wat extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgservice van Plus is dat je niet meer hoef te trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol producten als derlon, Spareribs en artikelen uit de categorie mayonaise wegen bij elkaar al snel 7 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Plus! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 438 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,2 miljard euro. Een groot voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Utrecht. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Deen en Nettorama bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Magnum en Santa Maria. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 17 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Plus. Is het onverhoopt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Plus Utrecht. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 30% korting op een product. De supermarkt Plus in Utrecht heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Plus Utrecht zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Plus, gevestigd aan de Plantage 15 straat met de postcode (3551DE) te Utrecht. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Schrijf een review over Plus Utrecht

De Plus in Utrecht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 137 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons een handje met jouw eigen mening over Plus Utrecht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!