Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Plus Maastricht

Online boodschappen bestellen bij Plus Maastricht

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Plus in Maastricht! Op zoek naar informatie over openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Plus. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Plus in Maastricht. Je bekijkt hier onder andere huidige folders, info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Plus vestigingen in Maastricht. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dat betekent: niet langer ploeteren met loodzware boodschappentassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Linksboven zie je een deel van de Plus vestigingen in Maastricht op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Plus supermarkten in Maastricht

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Plus Maastricht

Is jouw favoriete Plus Maastricht al dicht? Of maar weinig zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Plus. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de traditionele supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Maastricht doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Plus Maastricht aanbiedingen

Het filiaal van Plus in Maastricht biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Deze week niets ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Plus aanbiedingen graag op internet? Op de webshop van Plus vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als wereldgerechten, Roerbakgroente en vanzelfsprekend Wild zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Plus Maastricht. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de beste aanbiedingen en acties.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Maastricht

Zoek jij de meest recente folder van Plus Maastricht? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Maastricht. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen vergeten is door de postbode. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Plus ook online op je gemak bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Plus, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Snacks maar ook Entrecote van grote merken als Westmalle en Isostar. Klik op de button hieronder om de week-folder van Plus Maastricht direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Maastricht

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Plus. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Plus vestigingen in Maastricht is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De wat kleinere supermarkten van Plus sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Plus Maastricht. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Plus. Selecteer de button onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Keurmeestersdreef 111, 6216EC te Maastricht.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Plus Maastricht

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Plus? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het bezoeken van een supermarkt duurt minimaal al gauw 23 minuten. 67% van de consumenten in Maastricht vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (meer loyale) klanten van Plus bezoeken deze supermarkt zo’n 2,5 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen gebeurt al in 5 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en cre‘er veel extra tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar de supermarkt te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Plus is: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en zakken afgeladen met supermarkt-producten zoals johma, belegen kaas en/of Crystal clear wegen, schrik niet, al snel 27 kilogram.

Online boodschappen doen bij Plus! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 395 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,5 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet je boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Plus Maastricht. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Troefmarkt plus de Attent hebben ook een webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Hero en King. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 19 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Plus. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Plus Maastricht. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 35% korting op een product. De supermarkt Plus in Maastricht vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Plus Maastricht krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Plus, gelegen aan de Keurmeestersdreef 111 straat met postcode (6216EC) te Maastricht. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Ervaringen met Plus Maastricht

De Plus in Maastricht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 145 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Plus Maastricht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!