Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Plus Maasdijk

Online boodschappen bestellen bij Plus Maasdijk

Check hier alle benodigde informatie over de Plus in Maasdijk! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Plus. Op supermarkten.org lees je alles over de winkels van Plus in Maasdijk. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, openingstijden per winkel, en adressen van de verschillende Plus supermarkten in Maasdijk. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer afzien met zware en onhandige tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Links zie je de verschillende Plus supermarkten in Maasdijk overzichtelijk weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Plus supermarkten in Maasdijk

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Plus Maasdijk

Is de winkel Plus Maasdijk op dit moment gesloten? Of even geen tijd over voor een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Plus. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de “offline” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Meer en meer supers in Maasdijk hebben al een eigen bezorgservice. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Maasdijk aanbiedingen

De winkel van Plus in Maasdijk zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of verken jij de laatste Plus aanbiedingen het liefst online? Op de website van Plus zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten als frikandel, slijterij en boodschappen uit de categorie Glorix zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Plus Maasdijk. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Maasdijk

Geïnteresseerd in de laatste folder van Plus Maasdijk? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Maasdijk. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Plus ook online op je gemak bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Plus, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Hagelslag en Zoetje van huismerken en a-merken als Vedax of Ariel. Selecteer de onderstaande button om de gewenste folder van Plus Maasdijk direct in te zien.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Maasdijk

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Plus. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Plus filialen in Maasdijk is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Plus sluiten de deuren vaak al rond 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Plus Maasdijk. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Plus. Of klik op de button hieronder en controleer de huidige openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Oranjeplein 1, 2676XP te Maasdijk.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Plus Maasdijk

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Plus? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. Een tripje naar de supermarkt duurt vaak minimaal wel 36 minuten. 59% van de supermarkt-bezoekers in Maasdijk gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Plus bezoeken de winkel ongeveer 1,8 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan al binnen 12 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en reken uit je tijdwinst! Bovendien hoef je niet meer met bijv. de trein naar de supermarkt af te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorPlus komt neer op het volgende: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Boodschappentassen vol met items zoals BIO, robinsons en vanzelfsprekend plus hebben zo een gewicht van ruim 20 kilogram.

Online boodschappen doen bij Plus! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 450 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û3,5 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Maasdijk. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als MCD en de Jan Linders hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Samhoud en Lambertz. Benut deze kansen en bespaar al snel 37 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Plus. Is het onverhoopt niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Plus Maasdijk. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 4 halen 2 betalen. De supermarkt Plus in Maasdijk vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Plus Maasdijk kun je ophalen in de winkel. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Plus, gevestigd aan de Oranjeplein 1 weg met de postcode (2676XP) te Maasdijk. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Jouw mening over Plus Maasdijk

De Plus in Maasdijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 237 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons een handje met jouw eigen mening over Plus Maasdijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!