Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Plus Heerlen

Online boodschappen doen bij Plus Heerlen

Check hier alle benodigde informatie over de Plus in Heerlen! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Laat nu je boodschappen bezorgen door Plus. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Plus in Heerlen. Je treft hier onder meer aanbiedingen van de week, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Plus supermarkten in Heerlen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Niet meer slepen met loodzware boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de huidige Plus supermarkten in Heerlen in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen. Altijd de actuele informatie bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Plus supermarkten in Heerlen

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Plus Heerlen

Is jouw favoriete Plus Heerlen gesloten? Of even geen tijd over voor een drukke supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alle artikelen (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Plus. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Steeds meer supermarkten in Heerlen bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Heerlen aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Heerlen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Plus aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de site van Plus vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Items als pot, Up maar bijvoorbeeld ook Mars zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Plus Heerlen. Klik hieronder voor alle relevante aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Heerlen

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Plus Heerlen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Heerlen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht gewoon eenmalig niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Plus op je gemak via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Plus, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bijvoorbeeld artikelen als Vruchtensappen maar ook Haaskarbonade van huismerken en a-merken als A. Vogel of Znek. Klik op de onderstaande link om de week-folder van Plus Heerlen direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Heerlen

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Plus. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste deel van de Plus winkels in Heerlen is open vanaf plusminus 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Plus gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Plus Heerlen. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Plus. Klik direct om de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Plus. Je kunt denken aan de winkel aan de Groeet Genhei 24, 6413GN in Heerlen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Plus Heerlen

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Plus? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen duurt minimaal al gauw 33 minuten. 60% van de consumenten woonachtig in Heerlen denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Plus bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,3 maal per week. Online je boodschappen bestellen gebeurt al in 9 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de auto naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorg service van Plus is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De winkelwagen vol met supermarkt-producten zoals bakvorm, smiths en juist ook Rioja hebben al gauw een gewicht van 24 kilogram.

Online boodschappen doen bij Plus! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 355 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,4 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Heerlen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als DekaMarkt of Spar laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Barnhouse of Ekoland. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 38 euro per week bij de supermarkt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Plus. Is het onverhoopt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Plus Heerlen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 30% korting op een product. De supermarkt Plus in Heerlen heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Plus Heerlen zijn ook online te raadplegen.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Plus aan de Groeet Genhei 24 weg met postcode (6413GN) in Heerlen. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Plus Heerlen

De Plus in Heerlen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 111 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Plus Heerlen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!