logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Plus Harmelen

Online boodschappen doen bij Plus Harmelen

Lees hier alles over de Plus in Harmelen! Meer weten over de openingstijden, actuele aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Plus. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Plus in Harmelen. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Plus winkels in Harmelen. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met de welbekende zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Plus filialen in Harmelen op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Harmelen

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Plus Harmelen

Is de winkel Plus Harmelen op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een massale supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Plus. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Relatief veel van de supermarkten in Harmelen doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Harmelen aanbiedingen

De vestiging van Plus in Harmelen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder gemist? Of raadpleeg je de Plus aanbiedingen liever online? Binnen de website van Plus kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen als knak, Macadamia maar ook Kipfilet zijn graag geziene aanbiedingen bij Plus Harmelen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Harmelen

Zoek jij de folder van Plus Harmelen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Harmelen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Plus op je gemak via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Plus, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Koffie en/of Speklap van grote merken als Amacx en Westminster. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Plus Harmelen online te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Harmelen

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Plus. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De doorsnee Plus supermarkten in Harmelen is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Plus gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Plus Harmelen. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van Plus. Klik op de link onder de tabel voor meer details en informatie over de openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Kerkweg 7, 3481CP in Harmelen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Plus Harmelen

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Plus? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 37 minuten. 54% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Harmelen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De terugkerende klanten van Plus bezoeken het filiaal zo’n 2,4 keer per week. Boodschappen via internet doen kan in minder dan 14 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Plus is: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol boodschappen zoals abrikozen, afbakbroodjes en artikelen uit de categorie queens hebben zo een gewicht van ruim 26 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Plus! Het is steeds populairder. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 366 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Plus Harmelen. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Troefmarkt en zelfs de Lidl laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als KelloggÕs of Alnatura. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 36 euro per week aan boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Plus. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Plus Harmelen. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 4+1 gratis. De supermarkt Plus in Harmelen krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Plus Harmelen zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Plus aan de Kerkweg 7 straat met postcode (3481CP) in Harmelen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Plus Harmelen

De Plus in Harmelen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 262 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Plus Harmelen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!