Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Plus Elim

Online bestellen bij Plus Elim

Lees hier alles over de Plus in Elim! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het is allemaal mogelijk! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Hier vind je meer gegevens over de filialen van Plus in Elim. Je bekijkt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, details over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Plus winkels in Elim. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Het einde van lopen met zware kratten en tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Plus vestigingen in Elim op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supers. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Plus supermarkten in Elim

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Plus Elim

Is de Plus Elim niet open? Of maar weinig zin in een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Plus. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de traditionele supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Elim leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Elim aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Elim biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Folder niet ontvangen? Of check je de Plus aanbiedingen graag op internet? Op de webshop van Plus zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals yofresh, bece en uiteraard ook warsteiner bier vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Plus Elim. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Elim

Zoek jij de meest recente folder van Plus Elim? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Elim. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de supermarkt-folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig kun je de folder van Plus ook online op je gemak bekijken.

Hiervoor open je de website van Plus en klik op het kopje “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Koffiemelk en/of Speklap van grote merken als Enkco of Palm. Selecteer de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Plus Elim online te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Elim

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Plus. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De meeste Plus supers in Elim is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Plus gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Plus Elim. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Plus. Klik op de link onder de openingstijden voor handige informatie en data over openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Carstensdijk 164, 7916RC te Elim.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Plus Elim

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Plus? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Het bezoeken van een supermarkt duurt minimaal al gauw 31 minuten. 55% van de bewoners van Elim vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De terugkerende klanten van Plus bezoeken het filiaal zo’n 2,1 keer per week. Digitaal je boodschappen doen kan al in 16 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en profiteer van extra vrije tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de scooter naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Plus is dat je niet meer hoef te slepen en trekken met boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol producten als pastella, Petit en/of steak wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 27 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Plus! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 431 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Plus Elim. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Nettorama plus de Dirk hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Weerribben Zuivel en Kindly’s. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 19 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Plus. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Plus Elim. In deze flyers vind je actuele kortingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 35% korting op een product. De supermarkt Plus in Elim heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Plus Elim kun je ophalen in de winkel. Deze deals zijn direct te kopen bij de Plus aan de Carstensdijk 164 straat (7916RC) te Elim. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Geef jouw mening over Plus Elim

De Plus in Elim wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 224 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Plus Elim.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!