Lidl Wolvega | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Wolvega

Lidl Wolvega

Online boodschappen doen bij Lidl Wolvega

Hier lees je alle details over de Lidl in Wolvega! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Lidl in Wolvega. Je leest hier onder meer de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden, en details over de locatie van de Lidl supermarkten in Wolvega. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer ploeteren met zware kratten en tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de verschillende Lidl winkels in Wolvega in een handig kaartje weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Wolvega

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Wolvega

Is de winkel Lidl Wolvega niet langer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de boodschappen (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Steeds meer supermarkten in Wolvega hebben een eigen bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Wolvega aanbiedingen

De winkel van Lidl in Wolvega zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals maman, ovenschaal en artikelen uit de categorie aubergine zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Wolvega. Selecteer de link hieronder voor de laatste aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Wolvega

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Wolvega? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Wolvega. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de week-folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig kun je de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Pudding en/of Palingworst van bekende merken als Malibu en Ma”tre Paul. Selecteer de button hieronder om de actuele folder van Lidl Wolvega direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Wolvega

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste deel van de Lidl supers in Wolvega opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Wolvega. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Spoorlaan 2, 8471JP in Wolvega.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Wolvega

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Allereerst is het tijdbesparend! Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 40 minuten. 65% van de bevolking van Wolvega vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,7 maal per week. Boodschappen doen in een webshop kan al binnen 14 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de tram naar de super te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen bomvol producten als doekjes, Kaarsen en natuurlijk uniekaas wegen bij elkaar al snel 20 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 405 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,5 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Wolvega. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Lidl en de Nettorama laten je ook online bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Mona of De Lekkerste. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 25 euro op de wekelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Probeer dan een andere online supermarkt.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Wolvega. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 3+1 gratis. De supermarkt Lidl in Wolvega krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Lidl Wolvega staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl aan de Spoorlaan 2 weg (8471JP) te Wolvega. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Geef jouw mening over Lidl Wolvega

De Lidl in Wolvega wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 255 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Lidl Wolvega.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!