COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Ommen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Ommen

Lees hier alles over de Lidl in Ommen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of meteen online je boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de filialen van Lidl in Ommen. Je treft hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, meer info over openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl vestigingen in Ommen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus zeg maar dag tegen zwoegen met de welbekende zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast zie je de Lidl winkels in Ommen weergegeven in Google Maps. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Ommen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Ommen

Is de Lidl Ommen op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Ommen leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Ommen aanbiedingen

De winkel van Lidl in Ommen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken en ook in de folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Artikelen als huisdieren, persil gel maar bijvoorbeeld ook maaslander zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Ommen. Klik op de link hieronder voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Ommen

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Ommen? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Ommen. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht vergeten is door de postbode. Handig: Je kunt de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Melk of Entrecote van huismerken en a-merken als Alpro en Verstegen. Klik op de link hieronder om de week-folder van Lidl Ommen online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Ommen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Lidl vestigingen in Ommen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Ommen. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Schurinkstraat 30, 7731GE te Ommen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Ommen

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoek aan de supermarktduurt minimaal al gauw 26 minuten. 73% van de consumenten woonachtig in Ommen zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken de winkel ongeveer 1,7 keer per week. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en gun jezelf wat extra tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de trein richting de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is: niet meer sjouwen en slepen met tassen. Tassen en kratten bomvol producten als ijsjes, Maandverband of steak hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 21 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 342 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,4 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Lidl Ommen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Nettorama of de Poiesz Supermarkten hebben ook een webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Casa Fiesta of Walden Farms. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 21 euro per week op je boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl Ommen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een product. De supermarkt Lidl in Ommen regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Lidl Ommen staan boordevol kortingpakkers.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl, gevestigd aan de Schurinkstraat 30 weg met postcode (7731GE) in Ommen. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Jouw mening over Lidl Ommen

De Lidl in Ommen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 275 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Ommen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!