Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Nieuwegein

Online boodschappen doen bij Lidl Nieuwegein

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Nieuwegein! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de winkels van Lidl in Nieuwegein. Hier bekijk je onder andere informatie over huidige folders, openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl filialen in Nieuwegein. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet meer sjorren met de welbekende zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de huidige Lidl vestigingen in Nieuwegein in een kaartje gepresenteerd. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supers. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Nieuwegein

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Nieuwegein

Is de winkel Lidl Nieuwegein niet langer geopend? Of maar weinig zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in Nieuwegein hebben al een eigen bezorgservice. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Nieuwegein aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Nieuwegein zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Geen folder gezien? Of check je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Binnen de website van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Artikelen zoals Bbq, madras en/of Inductie vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Nieuwegein. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Nieuwegein

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Nieuwegein? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Nieuwegein. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Goede voorbeelden zijn o.a. Salami of Kipnugget van huismerken en a-merken als West en Maaza. Klik direct op de onderstaande button om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Nieuwegein meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Nieuwegein

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste deel van de Lidl filialen in Nieuwegein is open vanaf plusminus 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten rond een uur of 6. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Nieuwegein. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Kauwenhof 1, 3435SN te Nieuwegein.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Nieuwegein

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 36 minuten. 54% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Nieuwegein vindt boodschappen doen (te) lang duren. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,9 keer per week. Online je boodschappen bestellen doe je soms in minder dan 16 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de scooter naar de supermarkt af te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol populaire boodschappen zoals Warsteiner, Tomaat en juist ook bakbacon hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 10 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 349 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van via internet boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Nieuwegein. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma en de Coop bieden ook een speciale online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als GIJS of Rambol. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 28 euro per week aan boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Nieuwegein. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 1+1 gratis. De supermarkt Lidl in Nieuwegein krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Lidl Nieuwegein zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl aan de Kauwenhof 1 straat met de postcode (3435SN) te Nieuwegein. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Nieuwegein

De Lidl in Nieuwegein wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 157 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Nieuwegein.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!