COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl IJsselmuiden

Online boodschappen bestellen bij Lidl IJsselmuiden

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in IJsselmuiden! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Lidl in IJsselmuiden. Hier lees je onder meer over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens van de Lidl winkels in IJsselmuiden. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Je hoort het goed: niet langer slepen met bomvolle boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Linksboven zie je een deel van de Lidl winkels in IJsselmuiden overzichtelijk weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in IJsselmuiden

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl IJsselmuiden

Is jouw favoriete Lidl IJsselmuiden op dit moment gesloten? Of maar weinig zin in een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alles (als het mogelijk is) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de reguliere supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in IJsselmuiden hebben een eigen bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl IJsselmuiden aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in IJsselmuiden biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Geen folder gezien? Of check je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items als Rice, Crevino frizzante en Pistolet zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl IJsselmuiden. Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl IJsselmuiden

Op zoek naar de laatste folder van Lidl IJsselmuiden? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij IJsselmuiden. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de week-folder van de supermarkt vergeten is door de postbode. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Eieren en ook Ribkarbonade van huismerken en a-merken als Amaizin of Canisius. Selecteer de onderstaande button om de folder van deze week van Lidl IJsselmuiden direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl IJsselmuiden

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het gros van de Lidl winkels in IJsselmuiden kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De filialen op wat minder grote locaties Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl IJsselmuiden. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Grafhorsterweg 51, 8271CB in IJsselmuiden.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl IJsselmuiden

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen kost al gauw 38 minuten. 63% van inwoners in en nabij IJsselmuiden denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,8 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kun je al doen in 11 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de supermarkt af te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl komt neer op het volgende: niet langer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol supermarkt-producten zoals Aardbeien, elmex en artikelen uit de categorie unox soep hebben al gauw een gewicht van 21 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 354 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,9 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl IJsselmuiden. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Aldi en/of Boni bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Ricola en AA Drink. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 12 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl IJsselmuiden. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 45% korting op een product. De supermarkt Lidl in IJsselmuiden krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Lidl IJsselmuiden vind je dikwijls tussen de post. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl aan de Grafhorsterweg 51 weg (8271CB) te IJsselmuiden. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Jouw mening over Lidl IJsselmuiden

De Lidl in IJsselmuiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 291 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl IJsselmuiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!