Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Horst

Online boodschappen bestellen bij Lidl Horst

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Horst! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van Lidl in Horst. Je treft hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, de uiteenlopende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl supermarkten in Horst. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Het einde van slepen met zware en onhandige tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast worden de Lidl vestigingen in Horst weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Altijd de actuele informatie beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Horst

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Horst

Is de Lidl Horst niet meer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de fysieke winkels. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Opvallend: een groeiend aantal supers in Horst hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Horst aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Horst biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of gewoon in de ouderwetse folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Producten zoals Vlees, Roerbakgroente en artikelen uit de categorie Soesjes zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Horst. Klik op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Horst

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Horst? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Horst. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Producten voor baby en kinderen en Toetje van bekende merken als Saint Alby en Oliehoorn. Klik op de button hieronder om de folder van deze week van Lidl Horst online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Horst

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meerderheid van de Lidl vestigingen in Horst is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Horst. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Kerkstraat 2, 5961GD in Horst.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Horst

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 40 minuten. 72% van de consumenten woonachtig in Horst denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,5 maal per week. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 15 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de bus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en zakken afgeladen met items zoals Kipfil, afwasmiddel en ook htt hebben al gauw een gewicht van 14 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Het is steeds populairder. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 359 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û4 miljoen euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Horst. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Lidl en de Attent laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als De Halm en Samhoud. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 39 euro per week bij de supermarkt. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl Horst. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Horst heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Horst liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gevestigd aan de Kerkstraat 2 straat (5961GD) te Horst. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Horst

De Lidl in Horst wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 105 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Horst.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!