logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Emmen

Online bestellen bij Lidl Emmen

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Emmen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Lidl in Emmen. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden, en adresgegevens van de Lidl winkels in Emmen. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet langer zwoegen met zware kratten en tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Hiernaast zie je de Lidl vestigingen in Emmen in een kaartje gepresenteerd. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Emmen

Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Emmen

Is de Lidl Emmen gesloten? Of maar weinig zin in een drukbezochte supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Emmen doen aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Emmen aanbiedingen

De super van Lidl in Emmen staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de veelgeprezen website van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten als aarde, gourmet mini en natuurlijk producten uit de categorie lion zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Emmen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de beste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Emmen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Emmen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Emmen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. Gelukkig kun je de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Enveloppen en/of Varkenspoulet van bekende merken als Candy Man en Zwanenberg. Klik op de link hieronder om de actuele folder van Lidl Emmen direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Emmen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Lidl vestigingen in Emmen is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De relatief kleine vestigingen van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Emmen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de onderstaande knop en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Valkenveld 119, 7827HD in Emmen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Emmen

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoek aan de supermarktduurt minimaal al gauw 36 minuten. 63% van de inwoners van Emmen gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,4 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 7 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en reken uit je tijdwinst! Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de bus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en slepen met tassen. Tassen en kratten bomvol populaire boodschappen zoals Drop, Luxe en/of bloem wegen gemiddeld al gauw 30 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 433 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,8 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Lidl Emmen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Agrimarkt en de Agrimarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Uncle Ben’s en Taifun. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 27 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Emmen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Emmen heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Lidl Emmen zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gevestigd aan de Valkenveld 119 straat met de postcode (7827HD) te Emmen. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Beoordeling van Lidl Emmen

De Lidl in Emmen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 295 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Emmen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!