Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Den Haag

Online boodschappen doen bij Lidl Den Haag

Hier lees je alle details over de Lidl in Den Haag! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van Lidl in Den Haag. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen van de week, openingstijden per winkel, en adresgegevens van de Lidl vestigingen in Den Haag. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Het einde van ploeteren met bomvolle boodschappentassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl winkels in Den Haag overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen. Altijd de actuele informatie tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Den Haag

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Den Haag

Is de winkel Lidl Den Haag niet langer geopend? Of maar weinig zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe al je boodschappen via internet en laat de complete order (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de reguliere supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Den Haag bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Den Haag aanbiedingen

De winkel van Lidl in Den Haag heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen liever online? Op de webstek van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals Appels, Shamp maar ook vleeswaren vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Den Haag. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de laatste aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Den Haag

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Den Haag? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Den Haag. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de supermarkt-folder niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Ansichtkaarten of Koffiefilterzakjes van huismerken en a-merken als Bakkersbest of Samhoud. Klik op de knop hieronder om de laatste folder van Lidl Den Haag direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Den Haag

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl filialen in Den Haag is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De wat kleinere supermarkten van Lidl sluiten rond een uur of 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Den Haag. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de De Stede 23, 2543BG te Den Haag.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Den Haag

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt gemiddeld 24 minuten. 70% van de bevolking van Den Haag vindt boodschappen doen (te) lang duren. Klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,6 maal per week. Boodschappen via internet doen gebeurt al in 6 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en gun jezelf wat extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de bus naar een filiaal van de super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen vol met boodschappen zoals rose, warsteiner bier en/of doekje wegen gemiddeld al gauw 16 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 340 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Den Haag. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Coop of Attent bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Nevella en Dreft. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 26 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Den Haag. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 3 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Den Haag krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Lidl Den Haag zijn ook online te raadplegen.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gelegen aan de De Stede 23 straat (2543BG) in Den Haag. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Den Haag

De Lidl in Den Haag wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 136 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Den Haag.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!