Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Delfzijl

Online bestellen bij Lidl Delfzijl

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Delfzijl! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Lidl in Delfzijl. Je vindt hier onder andere huidige folders, openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl winkels in Delfzijl. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet meer slepen met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de huidige Lidl filialen in Delfzijl op een overzichtelijke manier. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de filialen. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Delfzijl

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Delfzijl

Is de winkel Lidl Delfzijl op dit moment gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe al je boodschappen via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Delfzijl leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Delfzijl aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Delfzijl zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of gewoon in de ouderwetse folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals aarde, andijvie en ook warsteiner bier vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Delfzijl. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Delfzijl

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Delfzijl? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Delfzijl. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Producten voor baby en kinderen maar ook Olie van huismerken en a-merken als Thai Kitchen of Rambol. Selecteer de button hieronder om de week-folder van Lidl Delfzijl meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Delfzijl

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste gedeelte van de Lidl supers in Delfzijl is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Delfzijl. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de De Vennen 75, 9934AC te Delfzijl.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Delfzijl

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktduurt al snel 24 minuten. 54% van inwoners in en nabij Delfzijl vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,6 maal per week. Online boodschappen kopen is tegenwoordig te doen in 11 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de bestelbus naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld Sauzen, Kip en ook producten uit de categorie mayo hebben zo een gewicht van ruim 11 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Het is steeds populairder. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 396 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,5 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen doen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Delfzijl. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als EMTƒ Supermarkten en/of Jan Linders hebben ook een webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Davelaar en Uniekaas. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 18 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Delfzijl. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 30% korting op een product. De supermarkt Lidl in Delfzijl heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Delfzijl zijn via internet te bekijken.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl aan de De Vennen 75 straat (9934AC) in Delfzijl. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Ervaringen met Lidl Delfzijl

De Lidl in Delfzijl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 166 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Delfzijl.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!