PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Wateringen

Online bestellen bij Jumbo Wateringen

Lees hier alles over de Jumbo in Wateringen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het kan allemaal! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Jumbo in Wateringen. Hier lees je onder meer over aanbiedingen van de week, de wisselende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Jumbo supermarkten in Wateringen. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet langer sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de huidige Jumbo supermarkten in Wateringen op een kaart weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Altijd de actuele informatie online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Jumbo supermarkten in Wateringen

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Wateringen

Is jouw favoriete Jumbo Wateringen niet open? Of maar weinig zin in een massale supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Jumbo. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Steeds meer supermarkten in Wateringen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Jumbo Wateringen aanbiedingen

De winkel van Jumbo in Wateringen zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Jumbo aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webshop van Jumbo bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten zoals wasmiddel, C1000 Riblappen en natuurlijk snacks vind je vaak in de aanbieding bij Jumbo Wateringen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Wateringen

Zoek jij de meest recente folder van Jumbo Wateringen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Wateringen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder vergeten is door de postbode. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jumbo nu ook online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Jumbo, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Biefstuk en/of Groente van grote merken als Weetabix en NescafŽ. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Jumbo Wateringen meteen te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Wateringen

Ontdek de juiste openingstijden van Jumbo. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Jumbo filialen in Wateringen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Jumbo gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Jumbo Wateringen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Jumbo. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Je kunt denken aan de winkel aan de Vliethof 6, 2291RX te Wateringen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Jumbo Wateringen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Jumbo? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Een bezoekje aan de super kost je al gauw ruim 27 minuten. 65% van de consumenten in Wateringen vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Jumbo bezoeken de super gemiddeld 2 keer per week. Digitaal je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 18 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de tram naar de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgservice van Jumbo is: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol supermarkt-producten zoals Appels, oile en natuurlijk producten uit de categorie lotus keukenpapier wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 18 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Jumbo! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 400 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,9 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Wateringen. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Poiesz Supermarkten en de Boni hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Van Zoelen of Danival. Door slim te kopen bespaar je al gauw 37 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Jumbo. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jumbo Wateringen. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 50% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Wateringen heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Jumbo Wateringen staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Jumbo, gevestigd aan de Vliethof 6 weg met postcode (2291RX) in Wateringen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Jumbo Wateringen

De Jumbo in Wateringen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 120 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Jumbo Wateringen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!