Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Stadskanaal

Online bestellen bij Jumbo Stadskanaal

Bekijk hier alle informatie over de Jumbo in Stadskanaal! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Jumbo in Stadskanaal. Je leest hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, meer info over openingstijden, en de locaties van de Jumbo winkels in Stadskanaal. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Hiernaast zie je de Jumbo winkels in Stadskanaal in een handig kaartje weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Stadskanaal

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Stadskanaal

Is de Jumbo Stadskanaal al gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe al je boodschappen via internet en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Jumbo. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Stadskanaal bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Stadskanaal aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Stadskanaal heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of bestudeer je de Jumbo aanbiedingen het liefst digitaal? Op de veelgeprezen website van Jumbo bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals Bekers, dr oetker pizza of rode zalm vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Jumbo Stadskanaal. Klik op de knop hieronder voor alle actuele aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Stadskanaal

Op zoek naar de meest recente folder van Jumbo Stadskanaal? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Stadskanaal. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of wat ook kan: dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jumbo ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Sausje en Leverpastei van bekende merken als Katharos of Samhoud. Selecteer de onderstaande button om de welbekende folder van Jumbo Stadskanaal direct in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Stadskanaal

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. Deze vari‘ren per filiaal. Het meerendeel van de Jumbo vestigingen in Stadskanaal is open vanaf plusminus 8 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De wat kleinere supermarkten van Jumbo zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Jumbo Stadskanaal. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Jumbo. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Jumbo. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Poststraat 12, 9501EP in Stadskanaal.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Jumbo Stadskanaal

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een tripje naar de supermarkt kost al gauw 36 minuten. 58% van de bevolking van Stadskanaal vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De klanten die regelmatig komen bij Jumbo bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,9 maal op weekbasis. Online boodschappen doen kan al binnen 7 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar al gauw een uur tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de bestelbus naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen thuisbezorgd door Jumbo is: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld witlof, Kerstboom en ook Tiramisu wegen gemiddeld al gauw 28 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 450 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,8 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Jumbo Stadskanaal. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Vomar of Pakgro laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Cadbury en Fisherman’s Friend. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 15 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Jumbo. Te duur? Of niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Jumbo Stadskanaal. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Jumbo in Stadskanaal wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Jumbo Stadskanaal vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Jumbo, gelegen aan de Poststraat 12 weg met de postcode (9501EP) te Stadskanaal. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Jumbo Stadskanaal

De Jumbo in Stadskanaal wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 220 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jumbo Stadskanaal.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!