Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Rotterdam

Online bestellen bij Jumbo Rotterdam

Check hier alle benodigde informatie over de Jumbo in Rotterdam! Benieuwd naar openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Hier vind je meer gegevens over de vestigingen van Jumbo in Rotterdam. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, meer info over openingstijden, en de contactgegevens van de Jumbo filialen in Rotterdam. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Oftewel: niet meer lopen met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de verschillende Jumbo filialen in Rotterdam in Google Maps weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Rotterdam

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Rotterdam

Is jouw favoriete Jumbo Rotterdam niet langer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Jumbo. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Een groot aantal supermarkten in Rotterdam doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Jumbo Rotterdam aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Rotterdam biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check je de Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Jumbo zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals Bumblies, Brancott sauvignon blanc en juist ook Olie zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Rotterdam. Klik nu op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Rotterdam

Op zoek naar de actuele folder van Jumbo Rotterdam? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Rotterdam. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jumbo, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Fricandeau of Olie van huismerken en a-merken als Weetabix of Raak. Klik op de link hieronder om de welbekende folder van Jumbo Rotterdam meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Rotterdam

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Jumbo. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Jumbo vestigingen in Rotterdam opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Jumbo sluiten de deuren vaak al rond 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jumbo Rotterdam. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Controleer de huidige openingstijden op de website van Jumbo. Klik op de onderstaande knop voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Spinozaweg 293, 3076EP te Rotterdam.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Rotterdam

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt gemiddeld 28 minuten. 77% van de supermarkt-bezoekers in Rotterdam gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Klanten van Jumbo bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,5 keer per week. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 14 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en cre‘er veel extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Jumbo is dat je je niet meer druk hoeft te maken over trekken en slepen met kratten en tassen. De winkelwagen vol met producten als Trostomaten, hackman panne en natuurlijk japanse mix hebben zo een gewicht van ruim 6 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 398 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jumbo Rotterdam. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Deen en DekaMarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Beckers of Josef Dettelbacher. Benut deze kansen en bespaar al snel 20 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Jumbo Rotterdam. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 45% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Rotterdam heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Jumbo Rotterdam vind je dikwijls tussen de post. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo aan de Spinozaweg 293 straat (3076EP) in Rotterdam. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Jumbo Rotterdam

De Jumbo in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 126 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Geef je mening via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jumbo Rotterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!