COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Jumbo Lisse

Online boodschappen bestellen bij Jumbo Lisse

Bekijk hier alle informatie over de Jumbo in Lisse! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Het kan allemaal! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Op deze website lees je handige info over de winkels van Jumbo in Lisse. Hier lees je onder meer over huidige folders, de wisselende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Jumbo winkels in Lisse. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer sjorren met bomvolle boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Linksboven zie je een deel van de Jumbo vestigingen in Lisse overzichtelijk weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Lisse

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jumbo Lisse

Is de Jumbo Lisse gesloten? Of gewoon geen trek in een drukbezochte supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Jumbo. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “normale” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Lisse doen aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Lisse aanbiedingen

De supermarkt van Jumbo in Lisse staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of check je de Jumbo aanbiedingen het liefst online? Op de webstek van Jumbo kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Producten zoals Lam, bosui en uiteraard ook Chocomel vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Jumbo Lisse. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Lisse

Zoek jij de folder van Jumbo Lisse? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Lisse. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt niet aangekomen is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo en selecteer hier het item “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Kipfilet maar ook Verzorgingsproducten van grote merken als Jamie Oliver of Barnhouse. Selecteer de onderstaande button om de folder van deze week van Jumbo Lisse meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Lisse

Altijd handig: De actuele openingstijden van Jumbo. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De gemiddelde Jumbo winkels in Lisse is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Jumbo sluiten de deuren vaak al rond 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Jumbo Lisse. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Jumbo. Klik op de link onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Vivaldistraat 13, 2162AA in Lisse.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Lisse

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Jumbo? Het biedt tal van voordelen! Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt duurt minimaal al gauw 38 minuten. 55% van de consumenten in Lisse vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De (meer loyale) klanten van Jumbo bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,1 keer per week. Via internet je boodschappen doen gebeurt al in 17 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en reken uit je tijdwinst! Ook hoef je niet langer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt af te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Jumbo is: niet meer sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol (zware) boodschappen als mie, roomijs en ook santa carolina wegen, schrik niet, al snel 17 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Jumbo! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 449 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,2 miljard euro. Het mooie aan via internet boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Jumbo Lisse. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Spar en de Pakgro laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Weetabix of Lu. Door slim te kopen bespaar je al gauw 29 euro per week aan boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Jumbo Lisse. Je vind daarin alle actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 35% korting op een artikel. De supermarkt Jumbo in Lisse heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Jumbo Lisse staan boordevol kortingpakkers.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo aan de Vivaldistraat 13 straat (2162AA) te Lisse. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Schrijf een review over Jumbo Lisse

De Jumbo in Lisse wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 262 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Jumbo Lisse.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!