logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jumbo Grou

Online bestellen bij Jumbo Grou

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Jumbo in Grou! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt er hier alle informatie over. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Jumbo in Grou. Je leest hier onder meer aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Jumbo filialen in Grou. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Niet langer lopen met de welbekende zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Jumbo filialen in Grou overzichtelijk weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen die er zijn in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Grou

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Grou

Is jouw favoriete Jumbo Grou niet open? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Jumbo. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Steeds meer supermarkten in Grou doen aan thuisbezorging van boodschappen. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Grou aanbiedingen

De super van Jumbo in Grou biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bestudeer je de Jumbo aanbiedingen het liefst online? Op de website van Jumbo zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen zoals Maltesers, lenor wasverzachter en ook o. b. vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Jumbo Grou. Selecteer de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en acties.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Grou

Op zoek naar de meest recente folder van Jumbo Grou? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Grou. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jumbo makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Jumbo en klik op het kopje “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Paracetamoltabletten en ook Tandenborstel van grote merken als Palazzo of La Cuisine Culinaire. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Jumbo Grou direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Grou

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het grootste deel van de Jumbo supers in Grou is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jumbo zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Jumbo Grou. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Jumbo. Klik op de link onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Stationsweg 38, 9001EH te Grou.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Jumbo Grou

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen kost al snel 24 minuten. 70% van inwoners in en nabij Grou denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Jumbo bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,6 keer per week. Boodschappen doen in een webshop kan al in 18 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en cre‘er veel extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de fiets naar een filiaal van de super te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorJumbo is: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals bijvoorbeeld saucijzen, acer en artikelen uit de categorie lu hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Jumbo! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 373 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,1 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Grou. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als MCD en/of Vomar bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Alpenhain en Gazi. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 23 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Jumbo. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Jumbo Grou. In deze flyers vind je actuele kortingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 2+1 gratis. De supermarkt Jumbo in Grou krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Jumbo Grou zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Jumbo, gelegen aan de Stationsweg 38 weg met de postcode (9001EH) te Grou. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Review van Jumbo Grou

De Jumbo in Grou wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 124 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Jumbo Grou.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!