Jumbo Groningen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Jumbo Groningen

Jumbo Groningen

Online bestellen bij Jumbo Groningen

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Groningen! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Laat nu je boodschappen bezorgen door Jumbo. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Jumbo in Groningen. Je treft hier onder meer aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden per winkel, en details over de locatie van de Jumbo filialen in Groningen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus nooit meer ploeteren met volgepakte tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Jumbo winkels in Groningen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Jumbo supermarkten in Groningen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Groningen

Is de winkel Jumbo Groningen al dicht? Of ben je even niet in the mood voor een overvolle supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Groningen bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Groningen aanbiedingen

De super van Jumbo in Groningen biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of check je de Jumbo aanbiedingen het liefst digitaal? Op de website van Jumbo vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen als Toiletpapier, drinkyoghurt maar ook speklappen zijn vaak in de aanbieding bij Jumbo Groningen. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen van deze week.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Groningen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Jumbo Groningen? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Groningen. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder vergeten is door de postbode. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jumbo, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Spareribs maar ook Ossenhaas van huismerken en a-merken als Wagner en Maaslander. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Jumbo Groningen online te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Groningen

Bekijk hier de actuele openingstijden van Jumbo. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het meerendeel van de Jumbo vestigingen in Groningen is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Jumbo gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Jumbo Groningen. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Jumbo. Selecteer de button onder de tabel en controleer de huidige openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Boumaboulevard 525, 9723ZS in Groningen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Jumbo Groningen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoekje aan de super duurt al snel 22 minuten. 75% van de consumenten woonachtig in Groningen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. Klanten van Jumbo bezoeken het filiaal zo’n 2,5 keer per week. Digitaal je boodschappen doen is al gepiept in 17 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de benenwagen naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Jumbo houdt in dat je niet meer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol producten als Croissants, huzarensalade en step hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 17 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 422 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,2 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Jumbo Groningen. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als PLUS en zelfs de Vomar bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Efepasa en Theha. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 15 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Jumbo Groningen. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 40% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Groningen wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Jumbo Groningen vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Jumbo aan de Boumaboulevard 525 weg met de postcode (9723ZS) te Groningen. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Jouw mening over Jumbo Groningen

De Jumbo in Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 233 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jumbo Groningen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!