Jumbo Geleen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Jumbo Geleen

Jumbo Geleen

Online bestellen bij Jumbo Geleen

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Geleen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Jumbo in Geleen. Je vindt hier onder andere huidige folders, details over openingstijden, en de locaties van de Jumbo filialen in Geleen. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus nooit meer slepen met tassen bomvol boodschappen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Jumbo winkels in Geleen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Jumbo supermarkten in Geleen

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Geleen

Is jouw favoriete Jumbo Geleen al dicht? Of wellicht heb je even geen zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Jumbo. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Geleen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Geleen aanbiedingen

De supermarkt van Jumbo in Geleen biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bestudeer je de Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Binnen de website van Jumbo bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten zoals choco prince, ah en natuurlijk Drank zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Geleen. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Geleen

Op zoek naar de actuele folder van Jumbo Geleen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Geleen. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Jumbo nu ook online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Schoenpoets en Kantoor artikelen van huismerken en a-merken als Magnum en Qizini. Klik direct op de onderstaande button om de actuele folder van Jumbo Geleen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Geleen

Check hier de actuele openingstijden van Jumbo. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het gros van de Jumbo supers in Geleen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jumbo sluiten rond een uur of 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Jumbo Geleen. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jumbo. Of klik op de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Je kunt denken aan de winkel aan de Bloemenmarkt 32, 6163CG te Geleen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Geleen

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Jumbo? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een tripje naar de supermarkt duurt gemiddeld 29 minuten. 56% van inwoners in en nabij Geleen vindt boodschappen doen (te) lang duren. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Jumbo bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,8 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kun je al doen in 12 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Jumbo houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld Bekers, kaasplankje en juist ook appelsientje sinaasappel hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 8 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Jumbo! Het is steeds populairder. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 348 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Jumbo Geleen. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Lidl en tevens de Lidl hebben ook een webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Gauloises en Kineslim. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 37 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Jumbo Geleen. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 35% korting op een artikel. De supermarkt Jumbo in Geleen heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Jumbo Geleen zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Jumbo, gelegen aan de Bloemenmarkt 32 weg (6163CG) te Geleen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Ervaringen met Jumbo Geleen

De Jumbo in Geleen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 116 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Geleen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!