logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jumbo Geffen

Online bestellen bij Jumbo Geffen

Lees hier alles over de Jumbo in Geffen! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Jumbo in Geffen. Je leest hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden, en details over de locatie van de Jumbo filialen in Geffen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Het einde van ploeteren met zware en onhandige tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de linkerkant zie je de Jumbo supermarkten in Geffen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Geffen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Jumbo Geffen

Is jouw favoriete Jumbo Geffen niet langer geopend? Of gewoon geen trek in een overvolle supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “offline” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Geffen hebben al een eigen bezorgservice. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Geffen aanbiedingen

De super van Jumbo in Geffen biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check jij de nieuwste Jumbo aanbiedingen graag op internet? Op de veelgeprezen website van Jumbo kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items zoals paprika, japan en boodschappen uit de categorie Pompoen vind je vaak in de aanbieding bij Jumbo Geffen. Klik hieronder voor de wekelijske aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Geffen

Zoek jij de meest recente folder van Jumbo Geffen? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Geffen. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder wellicht een keer niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Jumbo nu ook online raadplegen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Jumbo, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Diepvrieszakken maar ook Gebraden gehakt van grote merken als Robijn en Yil’driz. Selecteer de button hieronder om de actuele folder van Jumbo Geffen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Geffen

Ontdek de juiste openingstijden van Jumbo. Deze vari‘ren per filiaal. De gemiddelde Jumbo filialen in Geffen opent de deuren rond 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De lokale/kleinere supers van Jumbo gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Jumbo Geffen. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jumbo. Selecteer de button hieronder en check specifieke info over openingstijden van Jumbo. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Aloysiusplein 1, 5386BD te Geffen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Jumbo Geffen

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Jumbo? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoek aan de supermarktduurt vaak minimaal wel 40 minuten. 51% van inwoners in en nabij Geffen zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De vaste klanten van Jumbo bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,9 maal per week. Online boodschappen doen is al gepiept in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en reken uit je tijdwinst! Bovendien hoef je niet meer met bijv. de metro naar de super te reizen.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo is: niet meer sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld aardbei, spaarlampen maar bijvoorbeeld ook grand marnier hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 29 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 379 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 2,5 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Jumbo Geffen. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Albert Heijn of de Deen laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Sanday’s of Kindly’s. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 12 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Jumbo. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Jumbo Geffen. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 2+1 gratis. De supermarkt Jumbo in Geffen vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jumbo Geffen zijn via internet te bekijken.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo, gelegen aan de Aloysiusplein 1 straat met postcode (5386BD) in Geffen. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Ervaringen met Jumbo Geffen

De Jumbo in Geffen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 262 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Jumbo Geffen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!