Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Enschede

Online boodschappen doen bij Jumbo Enschede

Lees hier alles over de Jumbo in Enschede! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Het kan allemaal! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze website lees je handige info over de supermarkten van Jumbo in Enschede. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden per winkel, en specifieke contactgegevens van de Jumbo vestigingen in Enschede. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer zeulen met zware kratten en tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant zie je de Jumbo winkels in Enschede op een kaart weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Enschede

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo Enschede

Is de winkel Jumbo Enschede al gesloten? Of geen zin in een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen door de koerier van Jumbo. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Enschede hebben een eigen bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Enschede aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Enschede biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Folder gemist? Of check jij de nieuwste Jumbo aanbiedingen het liefst online? Op de site van Jumbo vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Items zoals bier, koffi maar ook Inductie zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Jumbo Enschede. Klik op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Enschede

Op zoek naar de laatste folder van Jumbo Enschede? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Enschede. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Jumbo eenvoudig online bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Jumbo en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Nasi en PizzaÕs van bekende merken als Taste of Nature of Ferrero. Selecteer de onderstaande button om de juiste folder van Jumbo Enschede direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Enschede

Ontdek de juiste openingstijden van Jumbo. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste deel van de Jumbo winkels in Enschede is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jumbo sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Jumbo Enschede. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Jumbo. Selecteer de button onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Jumbo. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Wesseler-nering 21, 7544JB in Enschede.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Jumbo Enschede

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Jumbo? Het biedt tal van voordelen! Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktduurt gemiddeld 40 minuten. 71% van de bewoners van Enschede vindt boodschappen doen (te) lang duren. Klanten van Jumbo bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,7 keer op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop doe je soms in minder dan 8 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de auto naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Jumbo is het einde van sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals Kwark, first choice en natuurlijk vissticks hebben zo een gewicht van ruim 23 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Jumbo! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 357 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,2 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Enschede. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Pryma en tevens de Troefmarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Le Perron en Wasa. Benut deze kansen en bespaar al snel 22 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jumbo. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Jumbo Enschede. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. In het verleden kon je profiteren van o.a. 25% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Enschede heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Jumbo Enschede vind je dikwijls tussen de post. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Jumbo, gevestigd aan de Wesseler-nering 21 weg met de postcode (7544JB) in Enschede. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Jouw mening over Jumbo Enschede

De Jumbo in Enschede wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 180 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Enschede.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!