COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Jan Linders Kerkrade

Online boodschappen doen bij Jan Linders Kerkrade

Handig! Alle informatie over de Jan Linders in Kerkrade! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Jan Linders. Op deze website lees je handige info over de winkels van Jan Linders in Kerkrade. Je vindt hier onder andere actuele aanbiedingen, de wisselende openingstijden, en de locaties van de Jan Linders supermarkten in Kerkrade. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus nooit meer zwoegen met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Jan Linders winkels in Kerkrade in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Altijd de actuele informatie online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jan Linders supermarkten in Kerkrade

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jan Linders Kerkrade

Is de winkel Jan Linders Kerkrade momenteel niet open? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat alles (als het mogelijk is) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Jan Linders. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Meer en meer supers in Kerkrade bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Jan Linders Kerkrade aanbiedingen

Het filiaal van Jan Linders in Kerkrade zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of verken jij de laatste Jan Linders aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Jan Linders vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Artikelen zoals Taart, gratins en boodschappen uit de categorie speklappen zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Jan Linders Kerkrade. Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Jan-Linders Aanbiedingen

Folder Jan Linders Kerkrade

Op zoek naar de actuele folder van Jan Linders Kerkrade? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Kerkrade. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jan Linders op je gemak via internet bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Jan Linders, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Chocolademelk of Volle melk van grote merken als Firenze en Zespri. Selecteer de onderstaande link om de laatste folder van Jan Linders Kerkrade direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Jan-Linders Folders

Openingstijden Jan Linders Kerkrade

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Jan Linders. Deze vari‘ren per filiaal. Het meerendeel van de Jan Linders filialen in Kerkrade is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Jan Linders gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jan Linders Kerkrade. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Jan Linders. Klik op de link onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Jan Linders. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Carboonplein 22, 6466CX in Kerkrade.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jan-Linders Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jan Linders Kerkrade

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Jan Linders? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt kost al gauw 37 minuten. 53% van de consumenten woonachtig in Kerkrade is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. Consumenten die regelmatig langskomen bij Jan Linders bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,7 maal per week. Via internet je boodschappen doen kun je al doen in 18 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus richting de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Jan Linders komt neer op het volgende: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als peijnenburg, alcatel en artikelen uit de categorie Chicken tonight wegen gemiddeld al gauw 12 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Jan Linders! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 446 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3 miljard euro. Een mooi aspect van via internet je boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Jan Linders Kerkrade. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Dirk plus de Vomar laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als The Natural Health Company of Keurslager. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 11 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Jan Linders. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Probeer dan een andere online supermarkt.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Jan Linders Kerkrade. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 1+1 gratis. De supermarkt Jan Linders in Kerkrade krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Jan Linders Kerkrade zijn via internet te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Jan Linders aan de Carboonplein 22 weg (6466CX) te Kerkrade. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Jan Linders Kerkrade

De Jan Linders in Kerkrade wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 148 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Jan Linders Kerkrade.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!