logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Vlaardingen

Online boodschappen doen bij Dirk Vlaardingen

Hier lees je alle details over de Dirk in Vlaardingen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Laat nu je boodschappen bezorgen door Dirk. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Dirk in Vlaardingen. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, info over koopzondagen/openingstijden, en details over de locatie van de Dirk filialen in Vlaardingen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dat betekent: niet langer zwoegen met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de andere kant zie je de Dirk winkels in Vlaardingen in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten. Zo heb je altijd de juiste gegevens binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Vlaardingen

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Vlaardingen

Is jouw favoriete Dirk Vlaardingen niet open? Of gewoon geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Dirk. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de fysieke winkels. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Vlaardingen doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Dirk Vlaardingen aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Vlaardingen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of raadpleeg je de Dirk aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als lotus, koffi en/of Kerstboom zijn vaak in de aanbieding bij Dirk Vlaardingen. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Vlaardingen

Zoek jij de meest recente folder van Dirk Vlaardingen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Vlaardingen. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder een keer niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Dirk op je gemak via internet bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Goede voorbeelden zijn o.a. Vruchtensappen maar ook Eau de toilette van bekende merken als Panda of Wheaty. Klik direct op de onderstaande button om de actuele folder van Dirk Vlaardingen meteen te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Vlaardingen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Dirk. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het meerendeel van de Dirk winkels in Vlaardingen is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De naar verhouding wat kleinere filialen van Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Vlaardingen. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Dirk. Klik op de link onder de openingstijden en lees meer over de actuele openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de dr. Wiardi Beckmansingel 3, 3132CL in Vlaardingen.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Vlaardingen

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Dirk? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 21 minuten. 74% van inwoners in en nabij Vlaardingen vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Dirk bezoeken de super gemiddeld 2,4 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kun je al doen in 17 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijv. de trein naar de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Dirk is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals bami, crackers en juist ook koel hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 29 kilogram.

Online boodschappen doen bij Dirk! Het is steeds populairder. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 345 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,1 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Vlaardingen. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Troefmarkt en wellicht de Attent laten je ook online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als CalvŽ en Daelmans. Door slim te kopen bespaar je al gauw 37 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Dirk Vlaardingen. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 35% korting op een product. De supermarkt Dirk in Vlaardingen heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Dirk Vlaardingen zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Dirk aan de dr. Wiardi Beckmansingel 3 weg met postcode (3132CL) te Vlaardingen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Dirk Vlaardingen

De Dirk in Vlaardingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 132 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Dirk Vlaardingen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!