logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Capelle aan den IJssel

Online bestellen bij Dirk Capelle aan den IJssel

Handig! Alle informatie over de Dirk in Capelle aan den IJssel! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Dirk. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van Dirk in Capelle aan den IJssel. Je vindt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over koopzondagen/openingstijden, en details over de locatie van de Dirk vestigingen in Capelle aan den IJssel. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dat betekent: niet langer lopen met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Hiernaast worden de Dirk filialen in Capelle aan den IJssel overzichtelijk weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de relevante supers in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Capelle aan den IJssel

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Capelle aan den IJssel

Is jouw favoriete Dirk Capelle aan den IJssel momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen tot in de keuken Dirk. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Capelle aan den IJssel hebben een eigen bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Capelle aan den IJssel aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Capelle aan den IJssel staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen het liefst online? Op de popualire site van Dirk bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten zoals Jam, kalkoenfilet en ook producten uit de categorie Wasmidde zijn regelmatig in de aanbieding bij Dirk Capelle aan den IJssel. Klik nu op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Capelle aan den IJssel

Zoek jij de meest recente folder van Dirk Capelle aan den IJssel? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Capelle aan den IJssel. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de week-folder van de supermarkt gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig kun je de folder van Dirk vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Fruit en ook Kant en klare maaltijden van grote merken als KelloggÕs of Teisseire. Selecteer de onderstaande link om de gewenste folder van Dirk Capelle aan den IJssel meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Capelle aan den IJssel

Bekijk hier de actuele openingstijden van Dirk. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De gemiddelde Dirk filialen in Capelle aan den IJssel is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Dirk zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Capelle aan den IJssel. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Dirk. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Amsteldiep 1, 2904EA in Capelle aan den IJssel.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Capelle aan den IJssel

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Dirk? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoek aan de supermarktduurt gemiddeld 39 minuten. 61% van de bevolking van Capelle aan den IJssel gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De vaste klanten van Dirk bezoeken het filiaal zo’n 2,8 maal per week. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 7 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijv. de bus naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Dirk is: niet langer sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen bomvol producten als Haas, california of beerenburg kunnen al gauw meer wegen dan 11 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 413 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û4 miljoen euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Dirk Capelle aan den IJssel. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Troefmarkt en wellicht de DekaMarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Enkhuizer of Garlan. Door slim te kopen bespaar je al gauw 29 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is het onverhoopt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Dirk Capelle aan den IJssel. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Capelle aan den IJssel heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Dirk Capelle aan den IJssel vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Dirk, gevestigd aan de Amsteldiep 1 straat met de postcode (2904EA) te Capelle aan den IJssel. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Dirk Capelle aan den IJssel

De Dirk in Capelle aan den IJssel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 146 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast bedankt voor jouw review over de Dirk Capelle aan den IJssel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!