logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

DekaMarkt Wormerveer

Online bestellen bij DekaMarkt Wormerveer

Hier lees je alle details over de DekaMarkt in Wormerveer! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van DekaMarkt in Wormerveer. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, meer info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de DekaMarkt winkels in Wormerveer. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet langer sjorren met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Linksboven zie je een deel van de DekaMarkt filialen in Wormerveer in een handig kaartje weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Wormerveer

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst DekaMarkt Wormerveer

Is jouw favoriete DekaMarkt Wormerveer niet meer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken DekaMarkt. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Een groot aantal supermarkten in Wormerveer bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

DekaMarkt Wormerveer aanbiedingen

Het filiaal van DekaMarkt in Wormerveer zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Folder niet ontvangen? Of verken jij de laatste DekaMarkt aanbiedingen graag op internet? Op de webshop van DekaMarkt bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items als knorr, roodmerk maar ook likeur zijn vaak in de aanbieding bij DekaMarkt Wormerveer. Selecteer de link hieronder voor de beste aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Wormerveer

Op zoek naar de laatste folder van DekaMarkt Wormerveer? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Wormerveer. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Handig: Je kunt de folder van DekaMarkt op je gemak via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van DekaMarkt en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Veters en/of Wijn van huismerken en a-merken als Mona en Yil’driz. Selecteer de onderstaande button om de gewenste folder van DekaMarkt Wormerveer direct in te zien.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Wormerveer

Bekijk hier de actuele openingstijden van DekaMarkt. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De doorsnee DekaMarkt filialen in Wormerveer is al geopend vanaf een uur of 8. De sluitingstijden wisselen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van DekaMarkt sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van DekaMarkt Wormerveer. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van DekaMarkt. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van DekaMarkt. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Plein 13 103, 1521AP in Wormerveer.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over DekaMarkt Wormerveer

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al gauw 26 minuten. 73% van de bevolking van Wormerveer vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De (meer loyale) klanten van DekaMarkt bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,8 keer op weekbasis. Boodschappen via internet doen is al gepiept in 14 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de scooter naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door DekaMarkt houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. Tassen en zakken afgeladen met producten als bami, wereldgerecht en boodschappen uit de categorie becel kunnen al gauw meer wegen dan 18 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij DekaMarkt! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 422 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û4 miljoen euro. Een relevant voordeel van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen DekaMarkt Wormerveer. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als DekaMarkt en wellicht de Boni bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Healthy People of Cambridge. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 20 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de DekaMarkt. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de DekaMarkt Wormerveer. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 45% korting op een product. De supermarkt DekaMarkt in Wormerveer krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van DekaMarkt Wormerveer kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de DekaMarkt aan de Plein 13 103 straat met postcode (1521AP) te Wormerveer. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat zijn jouw ervaringen met DekaMarkt Wormerveer

De DekaMarkt in Wormerveer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 276 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over DekaMarkt Wormerveer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!