logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

DekaMarkt Lunteren

Online boodschappen doen bij DekaMarkt Lunteren

Hier lees je alle details over de DekaMarkt in Lunteren! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van DekaMarkt. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van DekaMarkt in Lunteren. Je vindt hier namelijk onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, info over openingstijden, en adressen van de verschillende DekaMarkt supermarkten in Lunteren. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer slepen met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de huidige DekaMarkt supermarkten in Lunteren op een overzichtelijke manier. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Altijd de actuele informatie bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Lunteren

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst DekaMarkt Lunteren

Is de DekaMarkt Lunteren gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van DekaMarkt. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Meer en meer supers in Lunteren bezorgen boodschappen aan huis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

DekaMarkt Lunteren aanbiedingen

De supermarkt van DekaMarkt in Lunteren biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check jij de nieuwste DekaMarkt aanbiedingen graag op internet? Binnen de website van DekaMarkt zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals Diepvries, andijvie en natuurlijk yomild zijn relatief vaak in de aanbieding bij DekaMarkt Lunteren. Klik op de link hieronder voor de beste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Lunteren

Op zoek naar de actuele folder van DekaMarkt Lunteren? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Lunteren. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van DekaMarkt makkelijk & snel online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van DekaMarkt, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Ham maar ook Shoarmavlees van huismerken en a-merken als Yakso of Glutano. Selecteer de button hieronder om de week-folder van DekaMarkt Lunteren online te bekijken.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Lunteren

Bekijk hier de actuele openingstijden van DekaMarkt. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De doorsnee DekaMarkt vestigingen in Lunteren is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van DekaMarkt sluiten rond een uur of 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van DekaMarkt Lunteren. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van DekaMarkt. Klik op de knop hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van DekaMarkt. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Dorpsstraat 64, 6741AM in Lunteren.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over DekaMarkt Lunteren

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door DekaMarkt? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een tripje naar de supermarkt duurt minimaal al gauw 25 minuten. 56% van de bewoners van Lunteren vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van DekaMarkt bezoeken de super gemiddeld 1,8 keer per week. Je boodschappen online bestellen kan al in 17 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de benenwagen naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld zoetzuur, naasappels en/of Mandarijn hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 16 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij DekaMarkt! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 344 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,4 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij DekaMarkt Lunteren. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Agrimarkt plus de Poiesz Supermarkten bieden ook een speciale online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als After Eight en Remia. Benut deze kansen en bespaar al snel 35 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de DekaMarkt. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de DekaMarkt Lunteren. In deze flyers vind je actuele kortingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 50% korting op een product. De supermarkt DekaMarkt in Lunteren regelt voor jou unieke actie’s.De folders van DekaMarkt Lunteren liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de DekaMarkt aan de Dorpsstraat 64 straat met postcode (6741AM) te Lunteren. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeel DekaMarkt Lunteren

De DekaMarkt in Lunteren wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 91 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de DekaMarkt Lunteren.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!