Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Deen Blokker

Online boodschappen bestellen bij Deen Blokker

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Deen in Blokker! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Deen. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Deen in Blokker. Je vindt hier namelijk onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens van de Deen supermarkten in Blokker. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen sjorren met bomvolle boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de huidige Deen filialen in Blokker in Google Maps weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Deen supermarkten in Blokker

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Deen Blokker

Is de winkel Deen Blokker niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Deen. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Meer en meer supers in Blokker doen aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Deen Blokker aanbiedingen

Het filiaal van Deen in Blokker biedt voortdurend de beste aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of raadpleeg je de Deen aanbiedingen het liefst online? Op de website van Deen vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Artikelen als danone, kokos en artikelen uit de categorie crackers vind je vaak in de aanbieding bij Deen Blokker. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Deen Aanbiedingen

Folder Deen Blokker

Geïnteresseerd in de laatste folder van Deen Blokker? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Blokker. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de week-folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van Deen eenvoudig online bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Deen, hier tref je doorgaans de folder van deze week. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Rookvlees en/of Chips van huismerken en a-merken als Maaslander en Katja. Klik op de onderstaande link om de juiste folder van Deen Blokker direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Deen Folders

Openingstijden Deen Blokker

Altijd handig: De actuele openingstijden van Deen. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meeste Deen winkels in Blokker kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Deen sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Deen Blokker. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Deen. Of klik op de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Deen. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Westerblokker 115, 1695AC in Blokker.

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Deen Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Deen Blokker

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Deen? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super duurt gemiddeld 35 minuten. 64% van de consumenten in Blokker denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Deen bezoeken deze supermarkt zo’n 1,8 keer op weekbasis. Je boodschappen online bestellen gebeurt al in 12 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de auto naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Deen is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met producten als Jam, qizini en cornet hebben al gauw een gewicht van 19 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Deen! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 430 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Deen Blokker. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Dirk of Jumbo bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Landora en Natufood. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 24 euro per week bij de supermarkt. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Deen. Is het onverhoopt niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Deen Blokker. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 2+1 gratis. De supermarkt Deen in Blokker vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Deen Blokker zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Deen, gelegen aan de Westerblokker 115 straat (1695AC) in Blokker. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Geef jouw mening over Deen Blokker

De Deen in Blokker wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 157 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Deen Blokker.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!