logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Deen Almere

Online boodschappen doen bij Deen Almere

Bekijk hier alle informatie over de Deen in Almere! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Laat nu je boodschappen bezorgen door Deen. Op supermarkten.org lees je alles over de winkels van Deen in Almere. Je vindt hier namelijk onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en de locaties van de Deen supermarkten in Almere. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet langer sjorren met bomvolle boodschappentassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast zie je de Deen winkels in Almere in Google Maps weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Deen supermarkten in Almere

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Deen Almere

Is de Deen Almere niet meer geopend? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat alle artikelen (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Deen. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Almere bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Deen Almere aanbiedingen

De vestiging van Deen in Almere biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Deen aanbiedingen graag op internet? Op de site van Deen bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten zoals johma, hackman maar juist ook hondenvoer zijn regelmatig in de aanbieding bij Deen Almere. Klik hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Deen Aanbiedingen

Folder Deen Almere

Geïnteresseerd in de laatste folder van Deen Almere? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Almere. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Deen ook via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Deen, daar vind je altijd de actuele folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Toetje en ook Runderbiefbaklap van huismerken en a-merken als Venco of Nutrilon. Klik op de knop hieronder om de folder van deze week van Deen Almere direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Deen Folders

Openingstijden Deen Almere

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Deen. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het meerendeel van de Deen winkels in Almere is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Deen sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder vind je de globale openingstijden van Deen Almere. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Deen. Klik op de onderstaande knop voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Deen. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Brink 94, 1354HK te Almere.

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Deen Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Deen Almere

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Deen? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost je al gauw ruim 31 minuten. 77% van de consumenten in Almere vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Deen bezoeken de super gemiddeld 2,4 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen gebeurt al in 18 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Verder hoef jij niet langer met bijv. de metro naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Deen is: niet langer sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol items zoals bonduelle, been maar juist ook AJAX hebben al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Online boodschappen doen bij Deen! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 379 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Deen Almere. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma en tevens de EMTƒ Supermarkten hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als GIJS of Almond Dream. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 27 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Deen. Is het onverhoopt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Deen Almere. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 35% korting op een artikel. De supermarkt Deen in Almere wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Deen Almere kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Deen, gevestigd aan de Brink 94 weg met de postcode (1354HK) in Almere. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Deen Almere

De Deen in Almere wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 202 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Deen Almere.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!