logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Coop Spijk

Online boodschappen doen bij Coop Spijk

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Coop in Spijk! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Coop. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Coop in Spijk. Je bekijkt hier onder andere huidige folders, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens van de Coop winkels in Spijk. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dat betekent: niet langer slepen met zware kratten en tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant zie je de Coop winkels in Spijk in Google Maps weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Coop supermarkten in Spijk

Geen zin een super te bezoeken?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Coop Spijk

Is jouw favoriete Coop Spijk niet meer geopend? Of maar weinig zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat de producten (indien mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Coop. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Een groot aantal supermarkten in Spijk bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Coop Spijk aanbiedingen

Het filiaal van Coop in Spijk zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken en ook in de folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of bestudeer je de Coop aanbiedingen liever online? Op de webshop van Coop bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten als Slagroom, kalkoenfilet en ook producten uit de categorie Knakworsten zijn graag geziene aanbiedingen bij Coop Spijk. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en acties.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop Spijk

Zoek jij de meest recente folder van Coop Spijk? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Spijk. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of wat ook kan: dat de folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Coop ook online op je gemak bekijken.

Hiervoor open je de website van Coop, daar vind je altijd de actuele folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Goede voorbeelden zijn o.a. Thee en/of Bitterbal van grote merken als Pall Mall en Canisius. Selecteer de onderstaande link om de folder van deze week van Coop Spijk meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop Spijk

Altijd handig: De actuele openingstijden van Coop. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De doorsnee Coop filialen in Spijk is al geopend vanaf een uur of 8. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Coop zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Coop Spijk. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Coop. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Coop. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Alberdaweg 9, 9909AJ te Spijk.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Coop Spijk

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Coop? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoek aan de supermarktduurt vaak minimaal wel 26 minuten. 64% van de supermarkt-bezoekers in Spijk zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Coop bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,4 keer per week. Je boodschappen online bestellen kan in minder dan 19 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en maak veel vrije tijd vrij. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorg service van Coop is: niet langer sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol (zware) boodschappen als papier, palm en ook malibu rum kunnen al gauw meer wegen dan 6 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Coop! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 342 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,2 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Coop Spijk. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Aldi en bovendien de DekaMarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Inproba of Firenze. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 18 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Coop. Te duur? Of niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Coop Spijk. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 45% korting op een product. De supermarkt Coop in Spijk krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Coop Spijk liggen klaar in het filiaal. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Coop, gelegen aan de Alberdaweg 9 straat (9909AJ) in Spijk. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeling van Coop Spijk

De Coop in Spijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 152 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Coop Spijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!