logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Coop Den Haag

Online bestellen bij Coop Den Haag

Hier lees je alle details over de Coop in Den Haag! Benieuwd naar openingstijden, actuele aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Coop. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de vestigingen van Coop in Den Haag. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden per winkel, en adresgegevens van de Coop winkels in Den Haag. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer ploeteren met bomvolle boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Coop filialen in Den Haag in een kaartje gepresenteerd. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Coop supermarkten in Den Haag

Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Coop Den Haag

Is de winkel Coop Den Haag gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Coop. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Den Haag hebben al een eigen bezorgservice. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Coop Den Haag aanbiedingen

Het filiaal van Coop in Den Haag staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Folder gemist? Of check jij de nieuwste Coop aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webshop van Coop vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items zoals Speklappe, salami of elmex zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Coop Den Haag. Klik hieronder voor de meest recente aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop Den Haag

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Coop Den Haag? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Den Haag. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder vergeten is door de postbode. Gelukkig kun je de folder van Coop makkelijk & snel online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Coop, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Spareribs of Schoenpoets van grote merken als Innocent of Zwergenwiese. Klik op de knop hieronder om de folder van deze week van Coop Den Haag online te bekijken.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop Den Haag

Check hier de actuele openingstijden van Coop. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Coop supermarkten in Den Haag is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De wat kleinere supermarkten van Coop zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Coop Den Haag. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Coop. Selecteer de button onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Coop. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Prins Hendrikstraat 46, 2518HT te Den Haag.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Coop Den Haag

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Coop? Het biedt tal van voordelen! Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 35 minuten. 51% van inwoners in en nabij Den Haag zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Klanten van Coop bezoeken deze supermarkt zo’n 2,8 keer per week. Digitaal je boodschappen doen is al gepiept in 5 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de tram naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Coop is: niet meer sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld saucijzen, Boots en/of beugelflesje hebben zo een gewicht van ruim 30 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Coop! Het is steeds populairder. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 354 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û3,5 miljard euro. Een mooi aspect van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Coop Den Haag. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Dirk en de Coop bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Reasons of Verkade. Benut deze kansen en bespaar al snel 25 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Coop. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Coop Den Haag. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 40% korting op een artikel. De supermarkt Coop in Den Haag wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Coop Den Haag vind je dikwijls tussen de post. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Coop, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 46 weg met de postcode (2518HT) in Den Haag. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Ervaringen met Coop Den Haag

De Coop in Den Haag wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 122 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Coop Den Haag.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!