logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Coop De Wijk

Online boodschappen doen bij Coop De Wijk

Hier lees je alle details over de Coop in De Wijk! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Coop. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Coop in De Wijk. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, details over openingstijden, en adresgegevens van de Coop vestigingen in De Wijk. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer zeulen met volgepakte tassen en kratten. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Links zie je de verschillende Coop winkels in De Wijk weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Coop supermarkten in De Wijk

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Coop De Wijk

Is jouw favoriete Coop De Wijk momenteel niet open? Of even geen tijd over voor een drukke supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Coop. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in De Wijk doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Coop De Wijk aanbiedingen

De winkel van Coop in De Wijk zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Folder gemist? Of check jij de nieuwste Coop aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Coop zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen als broodbeleg, ola cornetto en ook producten uit de categorie kaasplankje vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Coop De Wijk. Selecteer de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop De Wijk

Zoek jij de meest recente folder van Coop De Wijk? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom De Wijk. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt niet aangekomen is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Coop ook via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Coop, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Gebraden gehakt en Servetten van grote merken als The Fruit Lab en Beemster. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Coop De Wijk meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop De Wijk

Altijd handig: De actuele openingstijden van Coop. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De doorsnee Coop supermarkten in De Wijk is open vanaf plusminus 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De wat kleinere supermarkten van Coop gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Coop De Wijk. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Coop. Klik op de link onder de openingstijden voor handige informatie en data over openingstijden van Coop. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Dorpsstraat 62, 7957AW te De Wijk.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Coop De Wijk

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Coop? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 22 minuten. 73% van de bewoners van De Wijk vindt boodschappen doen (te) lang duren. Consumenten die regelmatig langskomen bij Coop bezoeken de super gemiddeld 1,7 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 12 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de metro richting de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Coop is dat je niet meer hoef te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld stoofpeertjes, verse pasta en ook producten uit de categorie sis hebben al gauw een gewicht van 28 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Coop! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 354 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Coop De Wijk. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als MCD en Coop bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als M&MÕs en Becel. Door slim te kopen bespaar je al gauw 25 euro per week bij de supermarkt. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Coop. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Coop De Wijk. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 45% korting op een artikel. De supermarkt Coop in De Wijk wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Coop De Wijk zijn ook online te raadplegen.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Coop, gevestigd aan de Dorpsstraat 62 straat met postcode (7957AW) in De Wijk. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Coop De Wijk

De Coop in De Wijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 128 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Coop De Wijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!