logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boni Hasselt

Online boodschappen doen bij Boni Hasselt

Bekijk hier alle informatie over de Boni in Hasselt! Op zoek naar specifieke openingstijden of actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Boni. Op deze website lees je handige info over de winkels van Boni in Hasselt. Je bekijkt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, details over openingstijden, en de contactgegevens van de Boni winkels in Hasselt. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen slepen met loodzware boodschappentassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Boni supermarkten in Hasselt op een kaart weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supers. Altijd de actuele informatie binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Boni supermarkten in Hasselt

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Boni Hasselt

Is de Boni Hasselt niet meer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een massale supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de producten (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Boni. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Steeds meer supermarkten in Hasselt hebben een eigen bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Boni Hasselt aanbiedingen

De super van Boni in Hasselt heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check je de Boni aanbiedingen graag op internet? Op de site van Boni bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items zoals Worst, Frites en boodschappen uit de categorie Disney zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Boni Hasselt. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Boni Aanbiedingen

Folder Boni Hasselt

Op zoek naar de meest recente folder van Boni Hasselt? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Hasselt. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht perongeluk wordt weggegooid. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Boni op je gemak via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Boni, hier tref je doorgaans de folder van deze week. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Stroop of Salami van bekende merken als Robijn en Eat Water. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Boni Hasselt direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Boni Folders

Openingstijden Boni Hasselt

Ontdek de juiste openingstijden van Boni. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De gemiddelde Boni filialen in Hasselt gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De naar verhouding wat kleinere filialen van Boni gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Boni Hasselt. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Boni. Klik op de link onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Boni. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Hendrik van Viandenplein 6, 8061CX in Hasselt.

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Boni Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Boni Hasselt

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Boni? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoek aan de supermarktduurt al snel 39 minuten. 73% van de consumenten woonachtig in Hasselt vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Boni bezoeken het filiaal zo’n 2,7 maal per week. Je boodschappen online bestellen kun je al doen in 9 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de auto naar de supermarkt te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Boni is: niet meer trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met producten als Vaatwas, hertog en natuurlijk homemade 1-2-3 wegen, schrik niet, al snel 8 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Boni! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 346 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim Û2,8 miljard euro. Het mooie aan boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Boni Hasselt. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als MCD en de Vomar laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Hak en Nestea. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 39 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Boni. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Boni Hasselt. Je vind daarin alle actuele kortingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 25% korting op een artikel. De supermarkt Boni in Hasselt vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Boni Hasselt zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Boni, gevestigd aan de Hendrik van Viandenplein 6 weg met postcode (8061CX) in Hasselt. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Jouw mening over Boni Hasselt

De Boni in Hasselt wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 211 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Boni Hasselt.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!