Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Wijchen

Online boodschappen doen bij Aldi Wijchen

Bekijk hier alle informatie over de Aldi in Wijchen! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Aldi. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Aldi in Wijchen. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden per winkel, en de locaties van de Aldi supermarkten in Wijchen. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Oftewel: niet meer tillen met loodzware boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Aldi supermarkten in Wijchen in een handig kaartje weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supers. Zo heb je altijd de juiste gegevens via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Wijchen

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Aldi Wijchen

Is de Aldi Wijchen al dicht? Of wellicht heb je even geen zin in een massale supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Aldi. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Wijchen hebben een eigen bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Aldi Wijchen aanbiedingen

De supermarkt van Aldi in Wijchen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website en ook in de folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of raadpleeg je de Aldi aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Binnen de website van Aldi zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen zoals alcohol, Karnemelk en boodschappen uit de categorie rijst zijn graag geziene aanbiedingen bij Aldi Wijchen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de wekelijske aanbiedingen.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Wijchen

Zoek jij de folder van Aldi Wijchen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Wijchen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Aldi op je gemak via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Aldi en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Goede voorbeelden zijn o.a. Pap en Vla en Sausje van bekende merken als Baileys of The Fruit Lab. Klik op de button hieronder om de laatste folder van Aldi Wijchen direct in te zien.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Wijchen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Aldi. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Aldi winkels in Wijchen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De wat kleinere supermarkten van Aldi gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Aldi Wijchen. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Aldi. Of klik op de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Aldi. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Homberg 25, 6601XW te Wijchen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Aldi Wijchen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Aldi? Het biedt tal van voordelen! Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen duurt gemiddeld 33 minuten. 52% van de bewoners van Wijchen vindt boodschappen doen (te) lang duren. Consumenten die regelmatig langskomen bij Aldi bezoeken deze supermarkt zo’n 1,9 maal per week. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 12 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de auto naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgservice van Aldi is: niet meer sjorren met zware boodschappentassen. De winkelwagen vol met items zoals Chips, Mobiel maar bijvoorbeeld ook liga wegen, schrik niet, al snel 24 kilogram.

Online boodschappen doen bij Aldi! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 381 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,3 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Aldi Wijchen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Lidl en wellicht de Poiesz Supermarkten laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Hands Off My Chocolate of Yagua. Door slim te kopen bespaar je al gauw 32 euro per week bij de supermarkt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Aldi. Is het onverhoopt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Aldi Wijchen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 35% korting op een artikel. De supermarkt Aldi in Wijchen krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Aldi Wijchen staan boordevol kortingpakkers.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Aldi, gevestigd aan de Homberg 25 weg met postcode (6601XW) in Wijchen. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Geef jouw mening over Aldi Wijchen

De Aldi in Wijchen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 250 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Aldi Wijchen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!