Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Aldi Nijmegen

Online boodschappen doen bij Aldi Nijmegen

Bekijk hier alle informatie over de Aldi in Nijmegen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Aldi. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Aldi in Nijmegen. Je treft hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en details over de locatie van de Aldi filialen in Nijmegen. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet meer zeulen met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Hiernaast zie je de Aldi winkels in Nijmegen op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Aldi supermarkten in Nijmegen

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Aldi Nijmegen

Is de Aldi Nijmegen op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een massale supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alle artikelen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Aldi. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Relatief veel van de supermarkten in Nijmegen hebben een eigen bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Aldi Nijmegen aanbiedingen

De supermarkt van Aldi in Nijmegen biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bestudeer je de Aldi aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de welbekende website van Aldi bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Boodschappen zoals rivella light, pastasaus maar juist ook famous grouse zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Aldi Nijmegen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle actuele aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Nijmegen

Op zoek naar de meest recente folder van Aldi Nijmegen? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Nijmegen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder vergeten is door de postbode. Gelukkig kun je de folder van Aldi ook via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Aldi, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Koffiefilterzakjes en ook Snacks van huismerken en a-merken als Samasaya of Weerribben Zuivel. Klik op de onderstaande link om de juiste folder van Aldi Nijmegen direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Nijmegen

Altijd handig: De actuele openingstijden van Aldi. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De doorsnee Aldi supers in Nijmegen is open vanaf plusminus 8 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Aldi gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Aldi Nijmegen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Aldi. Klik direct om de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Aldi. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Passage Marienburg 9, 6511PM te Nijmegen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Aldi Nijmegen

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Aldi? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt duurt al snel 20 minuten. 66% van de bevolking van Nijmegen vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Klanten van Aldi bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,9 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 10 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de metro naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Aldi is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en kratten bomvol artikelen als EK, bavaria bier maar juist ook bloem wegen, schrik niet, al snel 25 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Aldi! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 416 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,1 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Aldi Nijmegen. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Troefmarkt en wellicht de Boni bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Panda of Heida. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 26 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Aldi. Te duur? Of niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Aldi Nijmegen. Je vind daarin alle actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 30% korting op een artikel. De supermarkt Aldi in Nijmegen krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Aldi Nijmegen zijn via internet te bekijken.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Aldi aan de Passage Marienburg 9 straat (6511PM) in Nijmegen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Wat zijn jouw ervaringen met Aldi Nijmegen

De Aldi in Nijmegen wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 166 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Aldi Nijmegen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!